‘Een uitzendbureau voor de Transportsector’. Dat stond er in het ondernemersplan van Jan van Heun toen hij in 2010 voor zichzelf begon. Dat zijn bedrijf er 12,5 jaar later in deze vorm zou staan, was nooit in hem opgekomen. Een cocktail van ondernemerschap, doorzettingsvermogen, trouw personeel, lef en een sterk geloof in wat je doet, was de basis voor wat de onderneming nu is.

Loyale opdrachtgevers

Geen business zonder opdrachten. En opdrachten krijg je door “Goed en eerlijk werk te leveren, zonder blabla.” Was getekend: J. van Heun. En natuurlijk. Naast een portie geluk, is daar ook een goed netwerk voor nodig. En precies dát netwerk met trouwe collega-ondernemers zorgde de afgelopen jaren voor de continuïteit. Want elkaar helpen en gunnen is typisch Sallands. Veel opdrachtgevers van het eerste uur zijn nog steeds klant. En gaandeweg de reis zijn er mooie ‘namen’ bijgekomen. Wij koesteren de loyaliteit van onze opdrachtgevers. Elke dag.

Medewerkers waar je op kunt bouwen

Hardwerken en aanpakken zit de Sallanders in de genen. Niet voor niets, zijn deze mannen en vrouwen zo geliefd bij werkgevers in de rest van Nederland. Dus hoe bevoorrecht ben je, als je als uitzendbureau deze toppers mag plaatsen? Trouwens, het is niet alleen hun werkmentaliteit. Het is ook hun trouw. Dankzij hen staan we als onderneming waar we nú staan. Dank daarvoor!

Trots team

Je start je bedrijf in je eentje. En voor je het weet ben je een heuse ‘familie’. Het medewerkersteam van Salland is heel gemêleerd en dat is een bewuste keus. Van twintigers tot zestigers. Junioren, ervaren rotten, specialisten, generalisten en ieder met zijn eigen inbreng en kwaliteit. Die verscheidenheid zorgt voor een prachtige dynamiek en spirit. Het is dé motor om elke dag mensen te helpen met hun loopbaan. Dankbaar werk. Het karakter van ons team? Gedreven, vriendschappelijk, ambitieus, sportief, sociaal en fun. Niet alleen tijdens het werk, ook daarbuiten.

Trouw aan Salland

‘Salland’ is de rode draad in alles wat we doen. Niet alleen zakelijk, ook maatschappelijk. Zoals het steunen van lokale verenigingen en evenementen. Salland is ons thuis, ons DNA. En eerlijk is eerlijk; we hebben ooit een poging gedaan om een vestiging in Noord-Nederland te openen. Maar al snel bleek dat wat we híer in Salland hebben, niet zomaar te kopiëren is. Dus we blijven trouw aan onze roots en regio. Immers, ons doel is Wereldberoemd in Salland te worden.

De toekomst

Onze opdracht voor de toekomst? Strak op de dynamiek van de arbeidsmarkt blijven zitten. De ontwikkelingen op de voet volgen, zodat we ondernemers en werknemers optimaal van dienst zijn. Wij blijven pionieren en nieuwe ideeën ontwikkelen. Zoals ons nieuwe label Het Huis van Werk Salland. Dé plek waar je terecht kunt voor vaste banen, carrièreplanning, HR-advies, loopbaanbegeleiding en vakopleidingen. De belangstelling die er nu al voor is, bevestigt dat we iets te pakken hebben waar behoefte aan is. Ambitieus? Ja, zeker wel. Spannend? Ook. Maar goed, daar hebben we dan de volgende 12,5 jaar voor om het succesvol te maken.

Domineeskamp 2, 8102 CC Raalte
Tel. 0572-35 40 50
info@uitzendbureausalland.nl
www.uitzendbureausalland.nl

Kaagstraat 10d, 8102 GZ Raalte
Tel. 0572-35 40 50
info@huisvanwerksalland.nl
www.huisvanwerksalland.nl

Door Redactie

Geef een reactie