Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat scheidsrechtersvereniging SNO Nijverdal in samenspraak met KNVB docent Ernst van der Hoek en voetbalvereniging RKSV De Zweef 20 nieuwe verenigingscheidsrechters heeft opgeleid.

Gedurende de afgelopen maanden heeft Ernst van der Hoek, met ondersteuning van diverse SNO bestuursleden, de nieuwe lichting (club)scheidsrechters meegenomen in de wereld van arbitrage. Zowel theorie als wel praktijk werd uitvoerig besproken. Daarnaast dienden alle deelnemers diverse wedstrijden te fluiten onder begeleiding. Hierin heeft de begeleidingscommissie van SNO Nijverdal een mooie rol gespeeld.

De kracht van deze cursus lag hem in het feit dat SNO Nijverdal de krachten heeft gebundeld met veertig regionale voetbalverenigingen. Aan deze cursus hebben dames en heren geparticipeerd vanuit o.a. Haarle, Hellendoorn, Bruchterveld, Den Ham, Holten, Nijverdal, Balkbrug, Lemelerveld en Raalte. Namens het bestuur van SNO spreken wij de hoop uit dat alle geslaagde jongens, meisjes, heren en dames veel plezier gaan ondervinden van hun prachtige hobby!

Lijkt het jou ook leuk om scheidsrechter te worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Meer informatie over SNO kun je vinden op onze website: www.sno-nijverdal.nl, of neem vrijblijvend contact met ons op via: maurice-paarhuis@hotmail.com

Bestuur SNO Nijverdal

Door Redactie

Geef een reactie