Vooral in de maanden augustus, september en oktober is het druk op de wegen met landbouwmachines en tractoren die bezig zijn om de oogst op tijd binnen te krijgen. Dan wordt er ook veel gevraagd van al het materieel.

Mocht er onverhoeds iets stuk gaan bij de rem- of frictiedelen zoals de koppeling, dan is het goed te weten dat er altijd een betrouwbare partner als Kawe klaar staat om de boel te repareren of een vervangend onderdeel te leveren.

“Kawe is namelijk de enige onafhankelijke after market fabrikant in Europa, die in eigen fabriek truck en tractoren koppelingen produceert en dat al meer dan 50 jaar”, laat directeur Alvin de Weerd weten. “Alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn hebben we op voorraad en kunnen vaak dezelfde dag geleverd worden.”

KAWE is een familiebedrijf dat is opgericht in het Overijsselse Raalte in 1970. De rijke historie omvat 3 generaties en bestrijkt meer dan 80 jaar ervaring in de autotechniek. “Op het gebied van autokoppelingen maken wij ook bij oldtimers de vervangende onderdelen, die vaak niet meer origineel verkrijgbaar zijn. Datzelfde geldt voor de meest uiteenlopende oude merken tractoren, ook die zestig of zeventig jaar oud zijn, zoals de Fordson, David Brown en de Massey Ferguson. Ons deskundige personeel maakt de koppelingen kwalitatief net zo goed als het origineel. Daar zie je geen verschil tussen en daarmee kies je voor een duurzame oplossing”, vertelt een enthousiaste directeur Alvin de Weerd. “We maken voor elke klant een custom made oplossing. Of het nu gaat om een revisie, reparatie of een nieuw onderdeel. Daarmee zijn we als bedrijf uniek.

KAWE Holland is gevestigd aan de Grundelstraat 1 te Raalte. Voor meer info kijk op: www.kawe.nl

Door Redactie

Geef een reactie