De Fiat 500 club Nederland rijd zaterdag 13 april 2024 een mooie toertocht rondom Zwolle. De club vertrekt vanuit het dorpshuis in Windesheim.

Zaterdag tussen 11 – 13 uur rijden de autootjes via Heino en Dalfsen, via de Vecht, langs Gerner door Ankum naar Zwolle. In Zwolle rijden ze door de binnenstad langs bijna alle gebouwen van de skyline van Zwolle.

Vanaf ca 12.30 – 13.30 uur worden ze bij Fiat Dealer Broekhuis verwacht, waar de lunchpakketten worden uitgereikt.
De route gaat vanaf ca 13.30 – 16.00 uur verder via ’s Heerenbroek, Mastenbroek, Genemuiden en Hasselt richting Berkum terug naar het dorpshuis van Windesheim.

Het evenement staat, naast het met elkaar delen van deze leuke hobby, in het teken van een mooie, afwisselende en gezellige rit. Want wat wonen we in een mooie en afwisselende regio: kleine weggetjes, mooie landgoederen, de IJssel, Overijsselse Vecht, het Zwarte Water, bos en weiland. Alles komt aan bod tijdens de rit.

De Fiat 500 club Nederland (www.fiat500club.nl) telt circa 2000 leden en is daarmee een van de grootste oldtimerclubs. Er worden diverse evenementen door het jaar heen georganiseerd. Het is de tweede keer dat er een rit vanuit Zwolle wordt georganiseerd. De organisatoren uit Zwolle kunnen deze rit organiseren onder meer dankzij de steun van de Zwolse Giftshop, Zwolse Streken, Zwolse Mosterd, FBT Guiliano Italiaanse specialiteiten en Broekhuis Fiat uit Zwolle

https://fiat500club.nl/

Door Redactie