Muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino presenteert op zondag 14 april de muzikale voorstelling ‘All over the World’ in het Hoftheater in Raalte.

De afgelopen drie jaar heeft Ons Genoegen aanzienlijke groei doorgemaakt, van 45 naar 80 leden. In 2022 werd Brass & Co opgericht als onderdeel van de vereniging, een orkest voor volwassenen met weinig tot geen muzikale ervaring. In 2023 startte een vergelijkbaar orkest, maar dan voor basisschoolleerlingen in Heino, genaamd PiMM (Plezier in Muziek Maken), met 24 basisschoolleerlingen.

Tijdens het concert komen alle onderdelen van de vereniging aan bod. Naast het Groot Orkest en Fan van Fanfare (het jeugdorkest in samenwerking met Muziekvereniging Salland uit Lierderholthuis), zullen ook Brass & Co en PiMM van zich laten horen. Het saxofoonensemble zorgt voor een muzikale ontvangst bij aankomst. “We nemen het publiek mee op een muzikale reis van verre exotische oorden naar het sprookjesachtige Noordelijk Halfrond en weer terug naar het diverse Nederland. We zingen, dansen en genieten van muziek van over de hele wereld.”

Het concert begint om 15.00 uur; inloop vanaf 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.onsgenoegenheino.nl. Let op: vanwege de omvang van de vereniging wordt een deel van de zaal gebruikt als podium, dus er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Door Redactie