Broekhuis Peugeot Raalte is de officiële Peugeot-dealer voor de regio Raalte. Wat de klant ook zoekt: de medewerkers bieden de klant de perfecte mobiliteitsoplossing. Van aanschaf van een Peugeot, onderhoud en reparatie aan de auto, tot en met financieringen, (private) lease, mobiliteitsmanagement, schadeherstel, verzekeringen en wagenparkbeheer: het hele team staat klaar om mee te denken. En elke medewerker doet dat al vele jaren op de vestiging.

30 jaar werkzaam in Raalte
Vestigingsdirecteur Gert Pot staat aan het roer. “Ik werk hier nu zo’n 6 jaar op de vestiging,” vertelt hij, “en heb al ruim 30 jaar ervaring opgedaan in de Raalter autowereld. Mensen weten precies wat ze van me kunnen verwachten.” Hij kent na al die jaren de wensen en eisen van de lokale klant op zijn duimpje. “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet, dat is en blijft hier het belangrijkste. Het is een klein dorp, dus iedereen is op de hoogte van wat er speelt. Woord houden en altijd leveren wat de klant van je verwacht, is daarom de kernwaarde van mij en mijn team.”

Dat team bestaat uit acht mensen. Bij elkaar opgeteld hebben de collega’s 60 jaar aan ervaring. “We merken dat de klanten het prettig vinden om een bekend gezicht te zien als ze hier komen. Onze jongens lopen hier al jaren rond en we kennen elkaar door en door. Dat doen de klanten ook. Dat is voor ons fijn, maar voor de klant helemaal: als er een nieuwe auto gezocht wordt, dan wil je als klant kunnen vertrouwen op degene die je helpt bij het uitzoeken van de beste auto voor jou. Onze klanten weten wat ze aan ons hebben.

Vier klantbeloftes
Het team van Broekhuis Peugeot Raalte houdt zich dan ook aan de vier klantbeloftes van Broekhuis. “De eerste is: We helpen de klant hoe dan ook. Bij Broekhuis Raalte worden klanten altijd geadviseerd op basis van hun behoefte. Een goede inventarisatie van het autogebruik is onze standaard voor het juiste advies. We doen alles voor een enthousiaste klant. Staat een gewenste auto niet bij ons in de vestiging, maar wel in een andere vestiging? Dan zorgen we ervoor dat hij naar Raalte komt. De tweede: We kunnen de klant altijd recht in de ogen kijken. We houden ons aan ons woord en zijn eerlijk naar de klant. Als we een mankement tegenkomen in een auto die net door een klant gekocht is, dan zullen we dat nooit verzwijgen. De derde belofte: We laten de klant hier thuiskomen. De klant is altijd welkom voor een praatje onder het genot van een kopje koffie, dat is hier heel normaal. En de laatste belofte is: ‘We zijn altijd dichtbij’, wij zijn een dorpsgarage, dus elke Raaltenaar kan ons makkelijk vinden,” legt Gert uit.

Het team van Broekhuis Peugeot Raalte is per 1 april uitgebreid met een nieuwe collega. Hoewel ‘nieuw’ misschien niet het juiste woord is. “Hij heeft even 1,5 jaar ergens anders gewerkt en heeft vervolgens de conclusie getrokken dat het bij ons toch fijner werken is. Als zelfs het personeel terugkomt, doe je wel iets goed toch?” zegt Gert lachend.

Broekhuis Peugeot Raalte is zes dagen per week geopend en te vinden aan Aakstraat 12.

Broekhuis Raalte
Aakstraat 12, Raalte
Tel. 0572 728 900
www.broekhuis.nl

Door Redactie

Geef een reactie