HEETEN – Ze kan er telkens weer van genieten. Dat ze erin slaagt een onvergetelijke vakantie voor haar klanten weet te boeken. “En dat kan naar een hele exotische of niet-alledaagse bestemming zijn, maar ook naar een voor de hand liggend land. Dat maakt niet uit. Als de klant het maar naar de zin heeft, dan is onze missie geslaagd.”

Aan het woord is Femy Sestu, eigenaresse van reisbureau Enjoy Traveling in Heeten. Dit jaar viert ze een bijzonder jubileum. En dat doet ze met onder meer allerlei prijzen die er te winnen vallen. Femy Sestu zit al meer dan veertig jaar in het vak. Eerst als medewerker bij de reisafdeling van de Rabobank, wat destijds nog het grootste reisbureau van ons land was. Per 1 november viert ze echter haar jubileum als zelfstandig reisagent. Eerst nog onder de vlag van een grotere reisorganisatie, maar sinds enkele jaren is ze eigenaar van het reisbureau Enjoy Traveling in hartje Heeten.

“Samen met Kim run ik dit kantoor en we mogen met trots zeggen dat we de afgelopen jaren een enorme groei hebben doorgemaakt. Als gevolg van de corona-perikelen zijn meerdere reisbureaus gestopt, waardoor we momenteel nog het enige zijn in deze regio.” Wat ze vooral merkt is dat klanten trouw terugkomen. “Je zag een tijdje de tendens dat mensen zelf via internet probeerden om zelf hun vakantie te boeken. In de hoop daardoor goedkoper uit te zijn. De praktijk leert echter dat dat helemaal niet zo is. Via ons boeken is helemaal niet duurder dan online.”

Daar staat echter wel tegenover dat klanten bij Enjoy Traveling kunnen profiteren van de jarenlange ervaring in de branche. “Niet alleen kunnen we een eerlijk advies geven, maar in geval van calamiteiten kunnen de klanten te allen tijde op ons terugvallen. Als je naar deze zomer kijkt, hebben we bijvoorbeeld te maken gehad met branden in Griekenland en de uitbarsting van de Etna. In dat soort gevallen komt er heel wat af op reizigers en is het een uitkomst dat ze ergens kunnen aankloppen voor praktische informatie.” Enjoy Traveling valt onder de reisgarantiefondsen ANVR/SGR. “Dan weet je dat je reis ook financieel is gedekt voor wanneer de nood aan de man komt.” Enjoy Traveling heeft recent de openingstijden uitgebreid naar vijf dagen per week: van maandag tot en met vrijdag. “Maar ook buiten deze tijden kunnen klanten bij ons terecht. Gewoon door even een afspraak te maken.”

Femy Sestu zegt het twintigjarig jubileum niet onopgemerkt voorbij te willen laten gaan. “Dit lustrum willen we vieren samen met onze klanten. De hele maand is iedereen welkom voor koffie met wat lekkers erbij. En ook hebben we een prijsvraag. Zo kan iedereen een gokje wagen door het gewicht van een koffer te raden. Verder is er de verkiezing van de mooiste vakantiefoto, gemaakt tijdens een door ons georganiseerde reis. En hebben we de Woordzoeker in de Raalter Koerier en een like-en-deel-actie via Facebook. Samen met onze reisorganisaties hebben we prachtige prijzen te verdelen. Waaronder reischeques variërend van 25 tot 350 euro, vakantiepakketten en als hoofdprijs een treinreis naar Brugge voor
twee personen.”

Enjoy Traveling,
Dorpsplein 3, 8111 AN Heeten,
Tel. 0548 595 958
contact@enjoy-traveling.nl
www.enjoy-traveling.nl

Door Redactie

Geef een reactie