Beauty- en Pedicuresalon aan Hogebroeksweg in Raalte vernieuwd

Beauty- en Pedicuresalon Amaryllis beschikt sinds kort over twee luxe en goed uitgeruste behandelkamers aan de Hogebroeksweg 11 in Raalte. “In deze ontspannen omgeving kan ik iedereen een behandeling op maat geven”, vertelt eigenares Sandra Wolfkamp, die trots is op het resultaat van de verbouwing. Op zaterdag 1 september kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de vernieuwde salon tijdens een feestelijk open huis tussen 14.00 en 17.00 uur.

De locatie ligt ‘strategisch’ tussen Raalte, Heino, Lemelerveld en Luttenberg. “Een mooie rustige, landelijke omgeving, niet ver van het dorp, met ruime parkeergelegenheid en van alle kanten goed bereikbaar”, aldus Sandra. Ze heeft in de twintig jaar dat ze als schoonheidsspecialist en pedicure werkt een flinke kring opgebouwd met klanten uit de wijde regio.

Huidverbetering
Sandra omschrijft zichzelf als specialist op het gebied van huidverbetering. Ze verzorgt tal van behandelingen: van anti-agingbehandelingen tot pigmentbehandelingen en van rimpelcorrecties tot gezichts-, nek- en rug-/schoudermassages. Ze werkt voor huidverzorging graag met het Spaanse merk Skeyndor en voor make up graag met het Italiaanse merk Pupa. Daarnaast past ze bij de behandelingen graag huidverzorgingsproducten van het Nederlandse merk Botanical Beauty toe. Deze zijn 100 % natuurzuiver, biologisch en proefdiervrij.

Sinds enige tijd werkt ze ook samen met Studio Permanente Make Up. Deze gerenommeerde schoonheidssalon verzorgt op afgesproken tijden behandelingen bij Amaryllis. Daarnaast kan Sandra als pedicure allerlei specialistische handelingen uitvoeren, onder meer voor mensen met diabetes en voet-reumatische aandoeningen. “Sommige klanten combineren een bezoek aan de schoonheidssalon met een pedicurebehandeling”, bemerkt Sandra, die momenteel de opleiding tot medisch pedicure volgt.

Vernieuwde website
Wat Beauty- en Pedicuresalon Amaryllis allemaal te bieden heeft, is te zien tijdens het feestelijke open huis op de vernieuwde locatie aan de Hogebroeksweg. Met een hapje en een drankje en een springkussen voor de kleintjes heet ze belangstellenden graag van harte welkom. 

Wie meer wil weten over Beauty- en pedicuresalon Amaryllis kan ook een kijkje nemen op de vernieuwde website: www.beautysalonamaryllis.nl.

Beauty- en Pedicuresalon Amaryllis
Hogebroeksweg 11, 8102 RL Raalte
06-20775020
info@beautysalonamaryllis.nl
www.beautysalonamaryllis.nl

Door Redactie

Geef een reactie