Het grote parkeerterrein rond het pand van Auto Service Haarle moet dit jaar meer gevuld gaan worden met mooie jonge occasions. Dat is de overtuiging van Paul Bosman, die het bedrijf een jaar geleden overnam.

Het afgelopen jaar heb ik vooral besteed aan het verder opwaarderen van onze werkplaats”, vertelt hij. “Zo zijn er 2 nieuwe airco machine’s, de één met het R134A gas en de ander met het R1234YF gas, nieuwe uitleesapparatuur en sinds kort een nieuwe brug met een geavanceerd uitlijnsysteem. Nu we dat op orde hebben, willen we ons richten op een goed en gevarieerd aanbod aan jonge gebruikte auto’s. Naast wat we aangeboden krijgen, kopen we zelf ook gericht in door goed te zoeken op internet. Daar hebben we ruime ervaring in. Ook als klanten een specifiek model willen hebben, kunnen we voor hen op zoek gaan. Natuurlijk kun je als klant ook zelf op het internet rondkijken, maar door ons netwerk in de autobranche komen we vaak net wat verder.”

Auto Service Haarle biedt sinds jaar en dag een totaalservice op autogebied. Naast betrouwbare tweedehands auto’s biedt men deskundig advies en vakkundig onderhoud: van kleine en grote beurten, accucheck, airco- en bandencontrole tot uitlijningen en remmen controle. Of voor volledige diagnose aan personen en bedrijf auto’s. Kortom voor reparatie’s groot en klein aan uw personen auto of bedrijfsauto kunt u rustig bij Auto Service Haarle terecht. En naast het verlenen van Bosch pechhulppassen is Auto Service Haarle ook thuis is het reparen van schade’s en de afwikkeling daarvan. “Het is al vervelend genoeg als u schade aan uw auto heeft en zit u vaak niet te wachten op de rompslomp met verzekeringen en schadebedrijven. Hierin proberen wij onze klanten te ontlasten door het voor hen te regelen.”

Dat blijft zo, ook nu Paul Bosman het bedrijf ruim een jaar geleden overnam van Theo Oosterwechel en Akkie Spijkerman. De uit Nieuw Heeten afkomstige Bosman is al jaren een vertrouwd gezicht, want hij werkt er al sinds 1997. “Ik wilde altijd al automonteur worden”, vertelt hij. “Na de LTS ben ik hier eerst als zaterdaghulp begonnen en heb me de afgelopen 25 jaar doorontwikkeld tot monteur en eerste autotechnicus van het bedrijf.”

Theo en Akkie zagen het dan ook wel zitten in Paul als hun opvolger. “Het bedrijf staat er goed voor en ik wil het dan ook op dezelfde manier voortzetten, met de vertrouwde service en een persoonlijke aanpak.” Hij doet dat samen met andere vertrouwde gezichten: Peter Cents, Gert Nijenkamp, Ton Rodijk en de nieuwe leerling-monteur Jorn Bosman en schoonmaakster Willemien Cents. Paul wil Auto Service Haarle in de eerste plaats toekomstbestendig maken. “De autobranche zit op een kantelpunt; er verandert veel. Denk alleen maar aan de komst van elektrische en hybride auto’s. Maar de automatisering is al veel langer aan de gang. Vroeger keek een monteur als eerste onder de motorkap als hij een probleem wilde opsporen, tegenwoordig hangt hij eerst zijn laptop aan de auto. Het vereist voortdurend bijscholing om onze vakkennis up-to-date te houden.”

Auto Service Haarle is een Bosch Car Service garagebedrijf en lid van BOVAG. Een erkenning die garant staat voor geschoolde monteurs met kennis van alle merken en modellen en een zeer complete, moderne werkplaats. Men biedt haal- en brengservice en indien nodig een leenauto. Wie zijn auto voor onderhoud of reparatie aanbiedt bij Auto Service Haarle behoudt de fabrieksgarantie, die eventueel nog op zijn auto zit. Dit door de EU-wetgeving en de originele kwaliteitsonderdelen die gebruikt worden.

Auto Service Haarle
Veldkampsweide 2, Haarle
Tel. 0548 595 127
info@autoservicehaarle.nl
www.autoservicehaarle.nl

Door Redactie