Per 1 juli is Autoservice Edwin Melenhorst in Raalte overgenomen door Jeroen Heetkamp en zal dan verder gaan op hetzelfde adres aan de Zompstraat 15L onder de naam Autoservice Jeroen Heetkamp. Met Jeroen als nieuwe eigenaar is Edwin nog niet uit beeld verdwenen. Edwin zal zich meer gaan richten op de in- en verkoop van auto’s en bijspringen bij drukte.

Jeroen gaat op dezelfde voet verder als Edwin; direct contact met de monteur, eerlijk, betaalbaar onderhoud en reparaties aan alle soorten en merken personen- en bedrijfsauto´s. Jeroens vriendin Iris Lenderink zal hem ondersteunen en zorg dragen voor de randzaken en administratie.

Veertien jaar geleden, toen Jeroen zeventien was, is hij begonnen als stagiaire bij Edwin. Hij zal daarom voor sommige van jullie ook geen onbekend gezicht zijn. Na zijn vervolgstudie HBO Autotechniek kwam Jeroen er toch achter dat een kantoorbaan niks voor hem is en dook graag de werkplaats weer in. De afgelopen 4,5 jaar is Jeroen daarom werkzaam geweest als freelance automonteur om verschillende dealers en universele garages in de omgeving van Raalte te ondersteunen in de werkplaats.

Jeroen en Edwin gaan geen uitdaging uit de weg. Je kunt bij hen terecht voor APK, onderhoud en alle reparaties die jij je maar kan bedenken. Ook zijn zij bevoegd om alle werkzaamheden en reparaties uit te
voeren aan jouw elektrische of hybride voertuig. Kom gerust bij ze langs voor
een kop koffie en een kijkje in de
werkplaats.

Autoservice Jeroen Heetkamp
Zompstraat 15L, Raalte
Tel. 06 – 5381 3386
info@autoservicejeroenheetkamp.nl
www.autoservicejeroenheetkamp.nl

Door Redactie

Geef een reactie