Eind 2009 opende Bakkerij van der Most zijn deuren in Raalte, na bijna 14 jaar zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie middenin het centrum van Raalte. Bakkerij van der Most is een familiebedrijf met maar liefst 6 verschillende vestigingen en 99 personeelsleden. hun motto is ‘’iedereen is gelijk en we doen het samen met elkaar’’, dit zorgt voor een fijne werksfeer en daar hoort ook zeker een grapje bij af en toe.

Bij Bakkerij van der Most kun je terecht voor ambachtelijk brood en banket uit eigen bakkerij. Ook voor wie gek is op chocolade is er keus in overvloed in het chocolaterie gedeelte van de winkel. Je kunt hier ook heerlijk genieten van allerlei lekkers in de lunchroom met zowel binnen als buiten voldoende plaatsen om lekker te kunnen zitten. Van een kop koffie, in allerlei verschillende soorten, tot één van de lekkere smoothies en van een uitsmijter tot één van de vele salades. Er is een ruim aanbod aan zowel eten als drinken en alle producten zijn vers bereid.

Door de grootte van de winkel zijn de producten mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Zo kun je in alle rust het assortiment bekijken en je laten verleiden door alle producten. Je raakt niet snel uitgekeken dus kom gerust nog eens een keertje terug, tot ziens!

Bakkerij van der Most
Marktstraat 13A, Raalte
Tel. 0572 769 004
www.bakkerijvandermost.nl

Door Redactie

Geef een reactie