Badmintonclub Hoogerheyne uit Heino heeft begin oktober het nieuwe wedstrijdtenue in ontvangst genomen op de locatie van Lindeboom Schadeherstel B.V. In overleg met Hoofdsponsor Autobedrijf Lindeboom is gekozen voor een nieuwe kleurstelling.

Eigenaar Herman Lindeboom, zelf al meer dan twintig jaar lid, vond het net als het bestuur tijd voor een nieuw tenue. “De shirts waren eigenlijk aan vervanging toe en dus was dit de perfecte gelegenheid om over te gaan naar de kleuren groen – wit – zwart. Dit zijn natuurlijk ook de kleuren van ons dorp Heino.”

Bestuurslid Hannie Wilbrink is blij met de nieuwe shirts en broekjes voor de competitiespelers. “Het geeft een professionele uitstraling aan de vereniging. Badminton is een full body workout. De sport is snel, intensief en vergt behendigheid. En dan is het wel net zo prettig als je een lekker zittend tenue om je lijf hebt.”

Naast nieuwe tenues, heeft BC Hoogherheyne met ingang van 1 januari 2024 ook een nieuw contract als hoofdsponsor afgesloten met Lindeboom Schadeherstel B.V. Voorzitter Dirk-Jan Slotman en hoofdsponsor Herman Lindeboom laten weten erg blij te zijn met deze nieuwsaankondiging.

Gratis meespelen

Je kunt al vanaf zeven jaar bij Badmintonclub Hoogerheyne terecht. Spelenderwijs leer je razendsnel de techniek in de training tussen 18.30 en 20.00 uur. De senioren spelen tussen 19.30 en 22.00 uur op recreatieve basis zonder begeleiding of trainen onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Binnenlopen om eens mee te spelen? Of eerst eens kijken? Dat mag altijd! Ga je het proberen? Dan speel je de eerste drie keer gratis mee en kun je gebruik maken van de rackets van de club. Verder heb je alleen sportkleding en -schoenen nodig.

Meer informatie vind je op www.bchoogerheyne.nl.

Fotobijschrift: Herman Lindeboom (midden) overhandigt de nieuwe shirts aan Dirk-Jan Slotman en Hannie Wilbrink

 

Door Redactie

Geef een reactie