Welk bedrijf heeft een unieke innovatie en is klaar om de markt te veroveren? Kennispoort Regio Zwolle daagt bedrijven uit om hun innovatie in te schrijven voor de Innovatieprijs van Regio Zwolle. De ondernemer met de beste innovatie ontvangt woensdag 14 juni 2023 de Innovatieprijs tijdens de uitreiking bij BREiNN.

Bedrijven met een vestiging in Regio Zwolle kunnen tot en met maandag 24 april 2023 innovaties inzenden via deze link. De vakkundige jury beoordeelt de innovaties onder andere op originaliteit en marktrijpheid. Drie innovaties mogen uiteindelijk door naar de finale. De beste innovatie wordt op woensdag 14 juni 2023 bekendgemaakt. De winnaar ontvangt een award, lokale publiciteit en een persoonlijk innovatietraject. Iedereen die bij de uitreiking aanwezig wil zijn kan zich aanmelden via deze link.

Over de Innovatieprijs van Regio Zwolle

De Innovatieprijs van Regio Zwolle is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle. Bedrijven strijden om de Innovatieprijs van Regio Zwolle. De prijsuitreiking staat geheel in het teken van innovatie en vindt plaats bij BREiNN in Zwolle. Tijdens dit evenement laten innovatieve koplopers en de finalisten hun innovatiekracht zien. Na de prijsuitreiking is er gelegenheid om te netwerken.

Foto: winnaars Innovatieprijs van Regio Zwolle 2022: Kooiker Groep

Door Redactie

Geef een reactie