Live cooking, ravotten op het springkussen en presentaties van diverse bedrijven. Zomaar een aantal activiteiten die je kunt ondernemen tijden het open huis van bedrijvencentrum BOEI10. Klinkt goed? Kom dan vooral langs op zondag 12 of maandag 13 juni.

Maar liefst 17 bedrijven gooien hun deuren wagenwijd open om eens een kijkje achter de schermen te geven. Er staat een interactief programma voor jong en oud op het programma, daarnaast ontvangen alle bezoekers een mooie goodiebag.

Na een warm ontvangst kunnen bezoekers op het sfeervolle terras genieten van fijne muziek en een heerlijk hapje en drankje. Daarna staat er een rondleiding op het programma en kun je presentaties volgen. Ook kun je deelnemen aan interactieve activiteiten terwijl de kinderen kunnen genieten van kinderactiviteiten. Zo is er op zondag een springkussen aanwezig.
Deelnemende bedrijven
De volgende bedrijven doen mee aan het open huis: Voedselbank Raalte, Bres Verhuur & Activiteiten, Van de Partij, Finovion, Domino’s, Just me advies, Wantix Led, Blender Media, Catering by Erwin, Brent Personal Training, IQ Coaches, Altersum, Maaltijd Service Salland, Chris Bouw, Zoaterdag en Gezinsman.

Bedrijvencentrum BOEI10 is te vinden aan de Boeierstraat 10, 8102 HS Raalte. Het open huis vindt plaats op zondag van 10.00 tot en met 16.00 uur en op maandag van 15.00 tot en met 18.00 uur. Meer informatie over het open huis is te vinden op www.boei10.nl/opendag.

Door Redactie

Geef een reactie