Ventus Vastgoed is in juni 2006, onder leiding van Michel Jansen, ontstaan om aan de toenemende vraag van betrokken en professioneel VvE- en vastgoedbeheer tegemoet te komen. Dit heeft de afgelopen jaren geleid tot een gestage groei van Ventus Vastgoed. Momenteel beheert Ventus vastgoed een gemêleerde portefeuille voor VvE’s en institutionele en particuliere beleggers.

Ons team bestaat uit enthousiaste, deskundige en vakbekwame personen met ruime ervaring op administratief, technisch, commercieel en juridisch gebied. Het leveren van een voortdurend hoge kwaliteit van dienstverlening met grote betrokkenheid vormt de basis van ons team.

Wij zijn mening dat beheer uitsluitend goed uit te voeren is indien de afstand tot de objecten beperkt is. Hierdoor zijn wij in staat onze objecten en gebruikers voortdurend te monitoren en is er periodiek contact met alle betrokkenen. Dit is de reden dat wij uitsluitend objecten beheren welke binnen een bepaalde straal van onze vestiging in Raalte gelegen zijn.

VvE beheer

Eén van onze kernactiviteiten betreft het beheer van Verenigingen van Eigenaars (VvE Beheer). Wij beheren VvE’s variërend in grootte van 2 tot 10-tallen appartementsrechten. VvE Beheer is maatwerk; de uit te voeren werkzaamheden zijn grotendeels afhankelijk van de wensen van de vereniging alsmede de omvang en complexiteit van het totale object. Wij zijn graag bereid het exacte takenpakket tijdens een persoonlijk gesprek met u af te stemmen.

De voordelen van VvE administratie uitbesteden

De reden waarom zoveel VvE’s, groot en klein, ervoor kiezen om hun VvE beheer uit te besteden heeft alles te maken met tijd en energie. De administratieve werkzaamheden vormen een extra verplichting bovenop de dagelijkse bezigheden van bewoners. Het is belastend. Een professional kan deze taken en zorgen uit handen nemen, waardoor er voldoende tijd overblijft voor andere belangrijke zaken. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat een ervaren organisatie de kennis en kunde in huis heeft om alle taken omtrent administratie met zorg af te handelen en duidelijk communiceert met de betrokken partijen. De core business van een VvE beheerder bestaat uit het beheren van VvE’s en we hebben inmiddels ervaring in het besturen van diverse vormen van VvE’s. Bovendien kunnen leden ook bij de beheerder terecht voor advies en deskundige begeleiding. Door uw VvE administratie uit te besteden kunt u er vanuit gaan dat de administratie ten alle tijden op orde is.

De verduurzaming van de VvE

Verduurzamen staat bij steeds meer VvE’s op de agenda. Logisch, want verduurzamen zorgt voor meer wooncomfort, een aantrekkelijker woning én een lagere energierekening. En als de VvE het pand toch moet onderhouden – dan kan dat net zo goed duurzaam gebeuren. Maar wat kunt u doen? Wat levert het op? En wat kost het? Waar begint u? Wij helpen u van energieplan tot uitvoering en gebruiken hiervoor de Campagnebox van VvE Belang.

Ventus Vastgoed
Wulp 3, 8103 BT Raalte
Tel.. 0572 – 362 534
info@ventusvastgoed.nl
www.ventusvastgoed.nl

Door Redactie

Geef een reactie