Uniek, origineel en handgemaakt

Wij helpen graag bij het geven van een origineel kerstpakket aan je medewerkers. Vooral in deze tijd is het extra leuk om je medewerkers te verrassen met een uniek cadeau. Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende kerstpakketten met producten die zijn gemaakt door mensen die wonen en werken bij de Parabool. Kies je voor de Parabool? Dan geef je een uniek, origineel en handgemaakt cadeau die je medewerkers niet snel zullen vergeten.

Ontbijtpakket
Dit leuke ontbijtpakket bestaat uit twee keramieken schaaltjes van de Kleurmeesters, siroop en jam van Het Groene Erf, eigen gemaakte Granola van de bakkerij en een handgemaakte plank van onze Houtwerkplaats. Dat wordt iedere ochtend smullen!

Tapaspakket
Dit tapaspakket bestaat uit een klein wijnflesje, DAVO bier ‘Surf Ale’,
2 verschillende tapas en toast van De Rozijnenkorf uit Deventer. Een handgemaakte tapasplank van onze Houtwerkplaats met vrolijke tapasbakjes van de Kleurmeesters. Een pakket voor een gezellige avond thuis.

Bakpakket
In dit pakket zit een zelfgemaakte koekjesmix van Broeklandse Moppies van onze bakkerij, een houten spatel met opdruk, theedoek met vaatdoek van ons Textielatelier en een RVS beslagkom. Met dit leuke bakpakket maak jij de lekkerste koekjes in een handomdraai.

Op Maat
Heb je een vraag over een pakket of wil je graag het logo van je eigen bedrijf op het product gebrand hebben? De samenstelling van het pakket is aan te passen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Laat het ons zo snel mogelijk weten in verband met de productietijd. Bestel je kerstpakket via tel: 0570-609575 of mail naar groeneerf@deparabool.nl. Wij gaan met veel plezier voor je aan de slag!

Alle handgemaakte producten uit het pakket zijn mede mogelijk gemaakt door de Kleurmeesters, de Houtwerkplaats, Textielatelier, Bakkerij Broekland en Mariënheem. Voor alle pakketten geldt zolang de voorraad strekt.

Kerstboom kopen? Op 6 en 13 december verkopen wij kerstbomen op Het Groene Erf. Kom jij ook?

Voor meer informatie kijk op www.deparabool.nl

Door Redactie