Wij helpen graag bij het geven van een origineel kerstpakket aan je medewerkers. Vooral in deze tijd is het extra leuk om je medewerkers te verrassen met een uniek cadeau. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende pakketten met producten die zijn gemaakt door mensen die wonen en werken bij de Parabool. Kies je voor de Parabool? Dan geef je een uniek, origineel en handgemaakt cadeau die niemand snel zal vergeten.

Ontbijtpakket 30,-
Voor een goed begin van de dag! Met een schaaltje van de Kleurmeesters, siroop en jam van Het Groene Erf, granola en crackers van de bakkerij en een kaars van onze Houtwerkplaats.

Borrelpakket 35,-
Voor een gezellig borrelavondje! Dit pakket bestaat uit een klein wijnflesje, DAVO bier ‘Surf Ale’,
3 verschillende tapas van de Mosterdfabriek, olijven en toast uit eigen bakkerij. Een tapasplank en kaars van onze Houtwerkplaats met vrolijke tapasbakjes van de Kleurmeesters

Bakpakket 35,-
Doe-het-zelf bakpakket met een heerlijke cakemix van onze bakkerij, een houten spatel met opdruk van de Houtwerkplaats, vaatdoek en pannenlappen van ons Textielatelier, een keramieken lepelhouder en mokken van de Kleurmeesters. Je maakt de lekkerste cake in een handomdraai!

Koffie & theepakket 35,-
Een cadeautje om te geven. De producten zitten in een mooi mandje van Textiel. Met Deventer Koffiebonen, verse thee van Roemar uit Deventer, Tony chocolade, twee mokken en theetips van de Kleurmeesters. Een kaars van de Houtwerkplaats en koekjes uit eigen bakkerij.

Op Maat
Heb je een vraag over een pakket of wil je graag het logo van je eigen bedrijf op het product gebrand hebben? De samenstelling van het pakket is aan te passen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook leuk om als cadeau te geven.

Geïnteresseerd?
Laat het ons zo snel mogelijk weten in verband
met de productietijd. Bestel je kerstpakket via tel: 0570-609575 of mail naar groeneerf@deparabool.nl
Wij gaan met veel plezier voor je aan de slag!

*Alle handgemaakte producten uit het pakket zijn mede mogelijk gemaakt door de Kleurmeesters, de Houtwerkplaats, Textielatelier, Bakkerij Broekland en Mariënheem. En externe samenwerkingen: Fruitbedrijf van Vilsteren, DAVO Bieren, Roemar Koffiebranderij, Deventer Koffie en De Mosterdfabriek. Voor alle pakketten geldt zolang de voorraad strekt. De kleur en samenstelling van het product kan verschillen van de foto.

De Parabool
Colmschaterstraatweg 6a, Deventer
www.deparabool.nl
@deparabool

Door Redactie