Uniek, origineel en handgemaakt 

Bij de Parabool zijn we al druk met kerst. We maken allemaal mooie producten voor de kerstmarkt en we zijn bezig met onze kerstpakketten. Ben jij ook nog op zoek naar een kerstpakket of geschenk? Wij helpen graag! Je kunt bij ons kiezen uit vijf verschillende kerstpakketten met producten die zijn gemaakt door mensen die wonen en werken bij de Parabool. Kies je voor de Parabool? Dan geef je een uniek, origineel  en handgemaakt  cadeau die de ontvanger niet snel zal vergeten. 

Je kunt kiezen uit deze pakketten: 

Pannenkoekenpakket
Met dit pakket kun je heerlijke pannenkoeken maken. Het pakket bestaat uit pannenkoekenmeel, stroop, poedersuiker en een plank met recept erop gebrand. Je kunt kiezen uit een plank of bord. 

Ontbijtpakket
Dit leuke ontbijtpakket bestaat uit een schaaltje van de Kleurmeesters, 2 soorten siroop van Het Groene Erf en muesli. Dat wordt iedere ochtend smullen. 

Wijnpakket
Dit wijnpakket bestaat uit een fles wijn, kaarsje, hartige koekjes uit eigen bakkerij en een unieke  wijnfleszak gemaakt door de Kleurmeesters. Een pakket voor een gezellige avond. 

Winterpakket
Met dit pakket kom jij de winter wel door. Dit pakket bestaat uit een broodplank van onze Houtwerkplaats, koekjes uit eigen bakkerij en 2 mokken gemaakt door de Kleurmeesters. Met niet te vergeten, chocolademelk met slagroom! 

Bierpakket
Een pakket speciaal voor de man. Met een hapjesplank van de Houtwerkplaats, droge worst, mosterd uit de Mosterdfabriek. En een lekker biertje! 

Alle handgemaakte producten uit het pakket zijn gemaakt door Het Groene  Erf, de Kleurmeesters, de Houtwerkplaats, Bakkerij Broekland en Mariënheem. 

Geïnteresseerd? Bestel je kerstpakket via tel: 0570-609575 of mail naar groeneerf@deparabool.nl  

Kom je ook naar onze kerstmarkt op 11 & 12 december in Schalkhaar?
Kijk voor meer informatie op www.deparabool.nl

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *