Voor alles is een eerste keer. En dus trekken de bewoners van de Harrebrink in Heino de stoute schoenen aan voor de allereerste Harrebrinkse Snuffelmarkt! Iedereen is van harte welkom op zondag 15 mei van 10.00 tot 16.00 op deze kleine, gezellige rommelmarkt. En het leuke is; de toegang is gratis.

De ‘Harrebeukers’ –  zoals de bewonersclub van de Harrebrink en een aantal aangrenzende huizen zichzelf noemen – hebben lekker opgeruimd in huis en schuur en willen graag wat spullen aanbieden voor verkoop. Weggooien is zonde, toch? Ook vrienden, kennissen en zelfs oud-bewoners van de Harrebrink doen mee. Jij ook?

Naast tweedehandsspullen worden er ook gloednieuwe en zelfgemaakte items verkocht. Een leuk en divers aanbod, maar deze snuffelmarkt zal zich vooral onderscheiden door de unieke, gezellige sfeer. Natuurlijk mogen ook een hapje, drankje en een fijn muziekje niet ontbreken.

Een hechte club
Het organiserend comité van de Harrebrinkse snuffelmarkt bestaat uit Inge Groot Koerkamp, Harrie Eldijk en Wies van de Goor. “We zijn een ontzettend gezellige en hechte straat”, vertelt Wies. “We volleyballen bijvoorbeeld met een recreantenteam, maar we wonnen een paar jaar geleden ook de straatprijs van de Heinose Winkeliersvereniging. Eerlijk gezegd gingen we voor de tweede prijs, want we vonden de verlichte kerstboom zo leuk. Tot onze verrassing wonnen we de eerste prijs, een straatfeest t.w.v. 1000 euro. Gelukkig bleef er nog geld over en konden we alsnog een verlichte kerstboom aanschaffen, haha!”

Praktische informatie
Kom je ook naar de Harrebrinkse snuffelmarkt? Neem dan vooral genoeg contant geld mee, want bij ons gaat het allemaal nog lekker ouderwets. Wellicht kan je her en der met een Tikkie betalen, maar er is in ieder geval geen pin aanwezig.

De aanrijroutes staan duidelijk met bordjes gemarkeerd. Voor fietsen hebben we een plekje gereserveerd, je auto kan je parkeren in de wijk. Meer informatie is te verkrijgen bij Wies van de Goor op 06 – 48 769 850.

Door Redactie

Geef een reactie