Vanaf 26 februari wordt er in de bibliotheek in Raalte flink verbouwd. Daarom zijn we 4 weken gesloten. De meeste activiteiten worden verplaatst.

Let’s go! Speel met codes

Leer codes kraken, zie dat alles eigenlijk uit kleine stapjes bestaat, en snap zo hoe robots en computers eigenlijk werken. Bieb, Bits & Bots is onze serie kinderworkshops over de digitale wereld en verhuist in maart naar de bieb in Heino. Woensdag 13 maart, 15.00 uur, gratis, wel aanmelden.

Al je digitale (overheids)vragen

Het Digitaal Café is er voor alle vragen over internet, computer, tablet of telefoon. Bij het IDO kun je terecht voor hulp en advies over digitale diensten van overheden. Dinsdag en donderdag om 10.00 uur, in maart in het Annahuis, De Plas 8, Raalte. En zoals altijd op dinsdag om 10.00 uur in Heino.

Taal

Een leuk gesprek en samen koffie of thee drinken: in het Taalcafé kom je andere mensen tegen die Nederlands willen oefenen. Maandagavond 18.30, in maart in het Annahuis, De Plas 8, Raalte. Ook de spreekuren van het Taalpunt gaan naar het Annahuis.

Voorlezen voor kleintjes

Elke week lezen we voor uit de leukste boekjes. Dinsdag en vrijdag om 9.30 uur, in maart in De Joetse, Marktstraat 67 in Raalte. Het voorleesuurtje op woensdag is natuurlijk gewoon in Heino!
De complete agenda met tijden en plaatsen vind je op
www.bibliotheeksalland.nl/agenda. Actuele informatie over de verbouwing staat ook op www.bibliotheeksalland.nl/verbouwing.

Bouw je mee aan de plantjesbieb?

Kom dan helpen klussen op zaterdag 16 maart. In alle vestigingen van de Bibliotheek Salland. Kast in elkaar zetten, likje verf eroverheen, steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zoeken wij jou voor deze dag! Kijk op www.bibliotheeksalland.nl/plantjesbieb

Door Redactie