De eerste of tweede maaibeurt zal in veel tuinen alweer achter de rug zijn. Daarbij is het opvallend dat het ronkende geluid van de motormaaier in de vroege ochtend steeds minder te horen is.

“Tuinliefhebbers kiezen steeds vaker voor het stille en duurzame alternatief van de accumaaier of robotmaaier. Ze zijn allebei lekker stil, terwijl je de robotmaaier rustig en automatisch z’n gang kunt laten gaan”, vertelt Mark Horstman die bedrijfsleider is bij Bruggeman Mechanisatie BV T&P

En of je nu een kleiner gazon hebt of een mooie tuin van één of twee hectares, je kunt met de grote accucapaciteit van tegenwoordig in één keer de maaiklus realiseren zonder tussentijds te hoeven opladen. Daarnaast is steeds vaker een snellaadsysteem beschikbaar.

Robotmaaier

Hoewel de robotmaaier een relatief recente uitvinding is uit 1990 is deze niet meer weg te denken in menig tuin. “We verkopen diverse per week, die we ook bij de mensen thuis komen inregelen. Daarna gaat het maaien vanzelf”, verzekert Mark Horstman.

Voor bedrijven

Door het brede assortiment aan machines, gazonmaaiers, zitmaaiers en tuintrekkers ligt in het verlengde automatisch het onderhoud er van. “We zijn zeker voor bedrijven en instellingen een partner bij het realiseren van een verzorgde omgeving. Zo hebben we dibo-trailers die met stoom en hoge druk bijvoorbeeld onkruid verwijderen en gravity weghalen. Bruggeman levert en werkt met uitsluitend kwaliteitsproducten. Hierdoor garanderen wij de service die u van ons mag verwachten. Onze werkplaats werkt met vakkundige monteurs. Zo kunnen wij uw machine het onderhoud bieden die het nodig heeft.

Bruggeman Tuin & Park
Van Dongenstraat 38, Broekland
t. 0570 – 531 035
e. winkel@bmb-bruggeman.nl
w. www.uwtuinenpark.nl

Door Redactie

Geef een reactie