Ben je gewend om binnen te sporten, dan kan lekker naar buiten actief bezig zijn een welkome afwisseling zijn. Daarbij is het volgens Joost te Wierik, de eigenaar van Sportstudio Raalte, tegenwoordig een trend om aan obstacleruns mee te doen. “Dat is echt een opkomend fenomeen. Vanaf volgend jaar gaan we daar speciale trainingen voor geven, met als doel zelf aan een echte obstaclerun mee te doen.” De buitensport wint bij Sportstudio Raalte aan terrein. Zowel qua deelnemers als de ruimte die ze in Raalte ter beschikking hebben.

Tijdens de coronaperiode was de sportschool genoodzaakt om ook coaching en trainingen buiten aan te bieden. Op deze ervaring, borduren we nu verder. Veel van onze leden hebben het buitensporten ook als zeer prettig ervaren en daarom hebben we op de oude beachvelden achter Tijenraan een groot outdoor fitness gecreëerd. Daar kunnen we heerlijk in de buitenlucht actief bezig zijn. We hebben daar een prachtig terrein met een groot fitness rack en een container vol materialen, vertelt de gedreven eigenaar Joost te Wierik.

Bokscoaching
Een speciale manier van boksen in de vorm van bokscoaching. “Dat is op basis van therapeutisch boksen. Deze manier van trainen is voor volwassenen en jeugd (12 t/m 17 jaar). Met boks coaching zetten we mensen terug in hun eigen kracht.
Kinderen die onzeker zijn, of gepest worden leren met deze bokscoaching zekerder en weerbaarder te worden. Het is belangrijk bij deze groep kinderen dat ze in eigen kracht leren staan en een positief zelfbeeld krijgen”, legt Joost te Wierik de filosofie achter de bokscoaching uit. Maar dat is natuurlijk voor volwassenen niks anders.

Persoonlijke aandacht
Waar Sportstudio Raalte zich vooral op onderscheidt is de small group & personal training in hun fitnessstudio. “Er trainen nooit meer dan 10 personen tegelijk in onze studio, hierdoor bieden we een rustige en prettige omgeving waar we alle aandacht hebben voor elke persoon.”, verzekert Joost te Wierik. “We bieden functionele trainingen aan. Bewegen doe je namelijk met je hele lichaam en niet met één lichaamsdeel tegelijk.” Bij de studio wordt bijvoorbeeld gewerkt met touwen, dumbells en kettlebells, zodat het hele lichaam in beweging komt. “En elke week hebben we nieuwe trainingsvormen, zodat er altijd genoeg afwisseling is, dat maakt het trainen ook leuk en doeltreffend. Je sport hier dus altijd op jouw eigen tempo, één op één of in kleine groepen en altijd onder begeleiding van jouw persoonlijke coach. Samen sporten in een veilige en prettige omgeving, met betrokken coaches en medesporters. Resultaat halen we samen bij Sportstudio Raalte.”

Back on Track
Zoek jij de stok achter de deur en wil jij graag fitter worden en/of een aantal kilo afvallen? Sportstudio Raalte biedt hiervoor een speciaal Back on Track programma van 12 weken. Back on Track is speciaal ontwikkeld voor iedereen die voor resultaat gaat. Back on Track is een voedings en coachtraject van 3 maanden. Samen met jouw persoonlijke coach ga jij aan de slag met jouw persoonlijk doel. Met 100% stok achten de deur ben je verzekert voor resultaat.

Begin vandaag nog
Wil jij graag aan de slag met jouw doel en zoek jij de juiste omgeving en begeleiding? Maak dan een afspraak via onze website www.sportstudioraalte.nl

Sportstudio Raalte
Zwolsestraat 65, Raalte
t. 06 25 31 54 25
e. info@sportstudioraalte.nl
w. www.sportstudioraalte.nl

Door Redactie

Geef een reactie