Voor ondernemers in de agrarische sector, truck-parts, personenwagens en industrie is het belangrijk dat machines en voertuigen zo snel mogelijk gerepareerd kunnen worden. Is er bijvoorbeeld reparatie nodig bij een tractor of truck dan draait het om de snelheid waarmee een onderdeel vervangen of gerepareerd kan worden.

“Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren en repareren van onderdelen, die inmiddels hun weg vinden in binnen- en buitenland”, laat eigenaar Stefan Nijzink van Vekoma uit Lemelerveld weten. Naast reparatie beschikt Vekoma over een uitgebreide voorraad in dynamo’s, startmotoren, koppelingen, remdelen en hydrauliek.

Dagelijks zijn er meerdere chauffeurs met onderdelen op weg die bijvoorbeeld nodig zijn voor reparaties bij landbouwmechanisatiebedrijven of garages. Stefan: “Onze service staat voorop, zo denken onze vakbekwame collega’s graag met de klant mee en zijn wij voorzien van onze eigen bezorgingsdienst. Wij bieden een ‘Same day delivery’ aan. Dit houdt in dat onderdelen uit voorraad dezelfde dag nog worden afgeleverd door onze bezorgers.”

In de werkplaats, het magazijn en de bezorgdienst zijn ruim twintig mensen werkzaam. Stefan: “Onze specialisaties zijn koppeling revisie, cilinderkop revisie, dynamo en startmotor revisie, revisie van verschillende remdelen en het persen van hydrauliek- en remslangen. Dit is slechts een kleine greep van wat wij allemaal doen bij Vekoma. Naast de eerdergenoemde sectoren bedient Vekoma ook de racesport waaronder de Dakar Rally en tractor pulling. “Ook reviseren we onderdelen van old-timers, die vaak niet meer te verkrijgen zijn.”

Vacatures

Vekoma is een bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Wegens groei in onze productie zijn wij per direct opzoek naar nieuwe monteurs voor verschillende functies. Ben jij een gemotiveerde monteur, die op zoek is naar een uitdagende baan in een groeiend en dynamisch bedrijf? Stuur dan je motivatie naar info@vekoma-clutch.nl of bekijk voor meer informatie onze vacatures op www.vekoma-clutch.nl/werken-bij-vekoma/

Vekoma
Parallelweg 16, Lemelerveld
Tel. 0572 365 771
info@vekoma-clutch.nl
www.vekoma-clutch.nl

Door Redactie

Geef een reactie