Biljarten is een geweldig mooie sport. Tot op zeer hoge leeftijd kun je “een balletje stoten”.

De vereniging BC Raalte 90, heeft haar thuisbasis in sportcomplex Tijenraan, dus verhuist zij mee naar Nieuw Tijenraan. Een groot deel van onze nieuwe biljartzaal moeten we zelf betalen. Daarnaast zullen we veel werkzaamheden zelf ter hand  nemen.


Geef opa een lidmaatschap cadeau voor 2018


Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden. We spelen op vijf biljarttafels, die door goede verzorging in prima conditie blijven.

Onze leden komen uit de hele regio, Heino, Deventer, Raalte, Nijverdal, Schalkhaar enz.

Belangstellenden kunnen één keer als gast met een lid meekomen en een partijtje spelen. Zo kun je zelf de sfeer een beetje proeven. Ieder lid heeft een eigen toegangssleutel, zodat hij in principe kan biljarten wanneer hij wil. Dat is dus zeven dagen per week, van vroeg tot laat.


BCRaalte 90 doet ook met een aantal teams mee aan een ­dag-en avond competitie van het district KNBB.. Wedstrijdspelers zijn daarom ook van harte welkom ! 


Natuurlijk zijn er regels waar je je aan moet houden, maar die worden vooraf uitgelegd. Je betaalt een (lage) vaste contributie per jaar en daarnaast moet je klokgeld betalen als je speelt. Dus wie veel speelt betaalt meer.

BC Raalte 90 is een gezellige club van mensen (meest senioren), die graag rookvrij en zonder verplichte consumptie, willen biljarten. Er zijn diverse onderlinge recreatieve toernooien en competities.

Hoewel het erg gezellig is, blijft het competitie-element altijd aanwezig.

In Nw. Tijenraan wordt “tafel 5” geschikt voor rolstoelers. Lage klok en laag scorebord. Ook het contact van de toegangsdeur wordt laag.

Je bent van harte welkom bij onze vereniging!

Meld je gerust aan als lid.

Voor meer informatie:
www.bcraalte90.nl

Door Redactie

Geef een reactie