Een grote groep mensen is iedere week in zwembad Tijenraan te vinden om lekker te bewegen in het water. De deelnemers genieten van het contact met anderen én blijven er fit bij. Na afloop wordt er vaak nog even nagepraat in het Sportcafé onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

Laagdrempelig bewegen in warm water voor senioren
Aquagym is een laagdrempelige manier van bewegen in het water, speciaal gericht op senioren. Het bestaat uit oefeningen en spelvormen in sta-diep water, waarbij je werkt aan je conditie, lenigheid en spierkracht. De opwaartse druk van het water maakt je heerlijk licht en de kans op een blessure is klein. Het warme water in het bad zorgt er bovendien voor dat je spieren warm en soepel worden.

Wanneer?
De aquagymlessen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag in de ochtend of begin van de middag. Een les duurt 45 minuten.

Gratis proefles
Benieuwd of aquagym iets voor jou is? Geef je dan op voor een gratis proefles. Ga naar www.sportbedrijfraalte.nl/groepsles of neem contact op via telefoon (0572) 760 600 of e-mail info@sportbedrijfraalte.nl

—————————————-

Bij aquagym staat de bodem zo ingesteld, dat je altijd kunt staan. Daardoor is aquagym ook geschikt voor mensen die geen zwemdiploma hebben of die minder goed kunnen zwemmen. Slecht ter been? Eén van de zwembaden beschikt over een handige inlooptrap.

—————————————-
Wist je dat er wel 15 verschillende groepslessen in zwembad Tijenraan zijn? Het varieert van intensieve trainingen tot laagdrempelig bewegen (op muziek). Zo is er voor iedereen wel een leuke aquasport te vinden! Meer informatie over alle activiteiten en groepslessen: www.sportbedrijfraalte.nl

—————————————-

   voor iedereen in beweging!

Door Redactie