Blikvanger

Een blikvanger is een kleine advertentie in de Raalte- en Heino Koerier uitsluitend bestemd voor particulieren. Advertenties met een commerciële inslag worden niet geplaatst. 24 Webvertising Print behoudt zich het recht voor blikvangers niet te plaatsen, tevens is 24 Webvertising Print niet verantwoordelijk voor de geplaatste inhoud. De blikvangers verschijnen tegenwoordig online op de website. Vul hieronder jouw blikvanger in. Onderaan deze pagina zie je de reeds ingezonden blikvangers.

Plaats blikvanger

Vul de verplichte velden in.

Recente blikvangers

 • Sloopmeters schuur voor schuur (7/10/2024)

  gezocht gevraagd sloopmeters schuur voor schuur regeling gemeente Raalte ongeveer 250m2 meer of minder in overleg mogelijk prijs in overleg
  lsolen@hotmail.com

 • Gezocht: Hulp in de huishouding (7/8/2024)

  Gevraagd hulp in de huishouding ongeveer 1 x in de 14 dagen. Graag een halve dag. Omgeving Raalte. Mobiel 0613829000.

 • Hondenoppas aangeboden (6/16/2024)

  Ik bied mij aan als particuliere hondenoppas in de omgeving Raalte.
  Voor meer informatie of bent u geïnteresseerd mail naar: Sterrepeters09@gmail.com

 • Tuingereedschap gezocht! (5/29/2024)

  Voor het onderhoud van de groene schoolpleinen van een aantal basisscholen ben ik op zoek naar gratis tuingereedschap. Items als een spade, schop, spitvork, schoffel, snoeischaren, houtzaag etc zijn meer dan welkom. Ook ben ik op zoek naar gratis kruiwagens. Mocht je één of meerdere items kunnen en willen doneren neem dan contact op met Jeroen op nr 06-13991973

 • Vrijwilliger gezocht voor Adviesraad sociaal Domein Raalte (5/22/2024)

  Wil jij iets betekenen voor inwoners uit de gemeente Raalte die gebruik maken van voorzieningen vanuit de WMO?
  Dan zoeken we jou!
  De Adviesraad Raalte
  De Adviesraad Sociaal Domein Raalte geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van B&W, vanuit het perspectief van de inwoners uit de gemeente Raalte en is betrokken, deskundig en onafhankelijk. De adviesraad adviseert over alle aspecten van het sociaal domein. Het sociaal domein gaat over alles wat je als mens in je directe bestaan raakt: werk en inkomen, opgroeien en opvoeden, wonen, zorg en welzijn, inclusie en diversiteit. De Adviesraad Raalte telt 15 leden. De leden van de Adviesraad nemen zitting op basis van hun kennis en (ervarings)deskundigheid en niet als vertegenwoordigers van specifieke groepen of vanuit eigen belang.
  We zijn op zoek naar een lid voor de werkgroep WMO
  We zoeken een enthousiast, nieuwsgierig en gedreven lid met een relevant netwerk in de Raalter samenleving.
  Wij zoeken:
  • Een (jonge) inwoner uit de gemeente Raalte die weet wat er onder inwoners leeft die gebruik maken van de WMO
  • Iemand met een brede blik
  • Iemand die het leuk vindt om het college van burgermeester en wethouders over deze onderwerpen vanuit inwonersperspectief te adviseren.
  • Iemand die in het bijzonder kennis en of ervaring heeft met de Ggz. Of de ervaringen van andere gebruikers van de WMO met Ggz problematiek kent.
  • Uiteraard is iedereen welkom om te reageren.
  • We vinden diversiteit belangrijk!
  Wat bieden we jou?
  Mocht onze keuze op jou vallen dan ga je deel uitmaken van een groep van betrokken mensen die zich met elkaar, in een goede sfeer, inzet voor de inwoners van de gemeente Raalte. Als lid van de Adviesraad ontvang je een vrijwilligersvergoeding. De duur van het lidmaatschap is vier jaar met de mogelijkheid met vier jaar te verlengen.
  Vragen en reageren
  Wil je meer weten over deze vrijwilligersvacature? Neem dan contact op met de secretaris van de adviesraad via info@adviesraadraalte.nl
  Veel informatie is te vinden op onze website www.adviesraadraalte.nl
  Heb je belangstelling om deel uit te maken van de Adviesraad Raalte? Dan kan je tot uiterlijk 1 juli 2024 je brief en bij voorkeur ook curriculum vitae sturen naar info@adviesraadraalte.nl ter attentie van Enna Wijnhout, voorzitter van de Adviesraad Raalte In je brief lezen we graag waarom je deel wilt uitmaken van de Adviesraad en of je voldoende tijd kunt vrijmaken om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

 • Garage sale zolderopruiming (5/14/2024)

  1-2 Juni Hemmekens Marsweg 2 Nieuw
  Heeten.10.00/16.00 Grote boedel verkoop Brocante
  Vintage kleding riemen tassen servies koffers emaille potten en pannen emmers
  enz enz
  Dit mag je niet missen wees welkom

 • Video 8mm Dv banden op stick (5/7/2024)

  Oude video banden of bandjes overzetten (11/6/2023)
  Laat uw oude Video banden of bandjes op stick of harde schijf zetten.
  Voor inlichtingen 0629446917.

 • Video banden op stick (5/3/2024)

  Oude video banden of bandjes overzetten
  Laat uw oude Video banden of bandjes op stick of harde schijf zetten.
  Voor inlichtingen 0629446917.

 • Pilot “Vrij Voetbal” – Voetbalplezier voor hoogsensitieve kinderen van 8 t/m 14 jaar (4/24/2024)

  Hou je van voetballen, maar vind je dat het reguliere jeugdvoetbalsysteem niet helemaal bij jou past vanwege je hoogsensitiviteit? Dan is de pilot “Vrij Voetbal” misschien iets voor jou! Op woensdag 22 en 29 mei, van 15:00 tot 16:00 uur, krijg je de kans om samen met gelijkgevoeligen te ontdekken hoe we met plezier een balletje kunnen trappen.

  Of je nu wilt oefenen met hoog houden, latje trap, penalty’s nemen of gewoon een partijtje wilt spelen, bij Vrij Voetbal kun je alles uitproberen zonder enige verplichtingen. De pilotmomenten vinden plaats op het terrein van Rohda Raalte als een particulier initiatief. Deelname is gratis. In de pilot is plek voor maximaal 12 kinderen.

  Voor meer informatie of om je aan te melden, stuur een e-mail naar hanreimert@gmail.com. Volg Vrij Voetbal Raalte ook op Instagram: /vrijvoetbalraalte.

 • Schoonmaakster aangeboden (3/19/2024)

  Ik maak schoon bij ouderen en heb een plekje vrij op de maandag of dinsdag
  2 uur per week €17,50 per uur
  06-20950381
  Appen mag ook