In de overtuiging dat gezonde voeten blote voeten zijn organiseert Voetentraining op vrijdag 24 mei de tweede landelijke Bevrijd je voetendag. Op deze dag ervaren we hoe fijn het is om op blote voeten te wandelen, rennen en spelen. In Zwolle, Hardenberg en in natuurgebied Lemelerberg organiseren plaatselijke gezondheidsprofessionals een activiteit.

Zwolle: blotevoetenpad en wandeling op blote voeten in Doepark Nooterhof

José de Ruijter van Verandering in Zicht organiseert op Bevrijd je voetendag op vrijdag 24 mei een blotevoetenevenement in Zwolle. We starten met heerlijke oefeningen voor de voeten en het lichaam en zullen dan het blotevoetenpad ervaren. En wie de smaak te pakken heeft kan aansluitend een grotere wandeling maken in het park. Geschikt voor elke leeftijd.

Verzamelen in het Doepark Nooterhof, Goertjesweg 3, Zwolle. Aanvang: 15.00 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@veranderinginzicht.nl; website: www.veranderinginzicht.nl.

Lemele/Heino: Blotevoetenwandeling Lemelerberg

Maaike van de Belt van Ik WijzZ in Heino organiseert op Bevrijd je voetendag op vrijdag 24 mei een Blotevoetenwandeling in Natuurgebied Lemelerberg. “Een prachtig stukje van de Lemelerberg zal het decor zijn van een wandeling waarbij ‘natuur’ centraal staat. Wandelen op blote voeten wordt gecombineerd met bosbaden. We laten onze schoenen achter en beleven de natuur én de sensaties van de voet op een andere manier. We verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats aan de Ledeboerweg te Lemele.”

De wandeling duurt tot 12.00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maaike van de Belt: 06 – 441 147 84, e-mail: info@ikwijzz.nl. Website: www.ikwijzz.nl.

Hardenberg: Blotevoetenwandeling op een blotevoetenpad

Mireille Veltink organiseert op Bevrijd je voetendag op vrijdag 24 mei een blotevoetenwandeling. De wandeling vindt plaats in Natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg, waar een blotevoetenpad van zo’n 65 meter is aangelegd. Kinderen, maar ook volwassenen zijn van harte welkom om in onze Koppeltuin te wandelen en te genieten van onze natuur.

De Koppel is geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@dekoppel.com. Adres: Vechtstraat 8, Hardenberg; website: www.dekoppel.com.

Door Redactie