De lokale afdeling van de internationale netwerkclub BNI de Wouw, bestaat in mei 12,5 jaar. “Een mijlpaal die je samen moet vieren” zegt André Duteweert, voorzitter van de 20 leden tellende Chapter in Raalte.

De lokale afdeling van de internationale netwerkclub BNI de Wouw, bestaat in mei 12,5 jaar. “Een mijlpaal die je samen moet vieren” zegt André Duteweert, voorzitter van de 20 leden tellende Chapter in Raalte. “En omdat de succesformule van de businessclub gebaseerd is op ‘ontmoeten’ is een reünie met leden en oud-leden de uitgelezen vorm.”

Vroeg uit je nest

Ondernemers associëren BNI (Business Network International) vaak met club waar je elkaar wekelijks ontmoet tijdens een vroeg ontbijt. Duteweert: “Dat klopt. We starten stipt om 7 uur en hebben sessies van 1,5 uur. In de bijeenkomst houden we pitches, trainingen en delen we resultaten. Hierdoor creëer je een sterke vertrouwensband. De leden worden ambassadeurs van elkaar en bevelen elkaar aan in hun zakelijke netwerk. En dat levert weer concrete opdrachten en omzet op.”

Geven Loont

Geven loont is het centrale thema van elke BNI-afdeling. Duteweert: “Of dat werkt? Tot nu toe heeft dit concept de leden € 23.540.647,20 omzet opgeleverd. Maar omzet is niet het enige doel. Inzicht krijgen in elkaars expertise, de persoonlijke vriendschappen en de zakelijke samenwerkingen die door de samenkomsten ontstaan zijn minstens zo waardevol.”

Jubileum reünie

Het jubileum wordt op 19 mei gevierd bij Brasserij Op Duur in Den Nul. Oud-leden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden op www.bnidewouw.nl.

Door Redactie

Geef een reactie