Het is een verzamelplaats voor bedrijven, voor initiatieven, voor innovaties en voor groei. Een broedplaats voor beginnende ondernemingen. En starters hebben ruimte nodig. Ruimte in hun hoofd, ruimte om te werken en ruimte in hun financiën. Boei10 biedt nu naast fysieke ruimte ook een uniek meegroei huurmodel. Ruimte in je hoofd, om kwalitatief een topper in je werk te worden, ontstaat dan vanzelf.

Boei 10

Het is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Salland, Boei10 in Raalte. Met ruimten in soorten en maten voor werk, vergaderen, flexen, opslag en training. Joop van den Enk, eigenaar en ondernemer in hart en nieren, ziet dat dit niet genoeg is. Vanuit zijn ervaring weet hij hoe moeilijk het is voor starters om een bloeiend bedrijf op te bouwen. En dus bedacht hij een huurmodel dat gelijke tred houdt met de groei van beginnende bedrijven.

Groeimodel

“Als je begint heb je doorgaans weinig financiële middelen. Immers, de kost gaat voor de baat uit. En dus wil je bij aanvang lage lasten. Bij Boei10 krijg je de startmaand  gratis om te wennen. Daarna betaal je de eerste maand slechts tien procent van de huur, oplopend tot honderd procent in de elfde maand, De laatste maand is dan weer vrij van huur al je je contract voortzet”, zo legt Joop uit.

Meedenken

Het is slechts een voorbeeld van de wijze waarop hij meedenkt met ondernemingen in de groei. Zo kun je ook met hem sparren, individueel of met je team, over vragen en onderwerpen waar je tegenaan loopt. Daarnaast laat Joop je kennismaken met succesvolle ondernemers uit de regio. Dat kan onder meer via Maximaal Starten, een initiatief van Doorpakken Salland, waar hij voorzitter van is.

Netwerk

In Boei10 is een groot aantal uiteenlopende bedrijven gevestigd, waaronder de creatieve beelddenkers van Blender Media. Daarmee beschik je over een interessant netwerk om kennis te delen en mooie co-working initiatieven tot stand te brengen.  Dus of je nu ZZP’er of MKB’er bent, binnen Boei 10 liggen de kansen en ruimten op je te wachten.

Door Redactie