Wij zijn de vierde generatie op deze boerderij, mijn overgroot opa en oma zijn hier begonnen met een gemengd bedrijf toen in de tijd hadden ze koeien, varkens en kippen. Wij hebben nu een gesloten bedrijf dat houd in dat we de kalveren van het begin tot het eind bij ons op de boerderij blijven. Onze kalveren komen met een leeftijd van 2 tot 4 weken op ons bedrijf. Doordat de kalveren relatief veel ruwvoer krijgen is het vlees stevig, maar  is het toch mals rosé vlees. Dit vlees bevat minder verzadigd vet dan rundvlees, zodat het een onderdeel kan zijn van een gezonde maaltijd. Het vlees is eenvoudig te bereiden. Een
(h)eerlijk product rechtstreeks van de boerderij.
In juni 2017 zijn we begonnen met het verkoop van ons eigen rosé kalfsvlees. Hiervoor hebben we een diepvries­automaat aangeschaft, deze is geplaats in een houten chalet. Op basis van zelfbediening heeft men toegang tot een heerlijk stuk vlees, waarvan de herkomst meer dan duidelijk is.

Brunsel Beef brengt mensen echt weer naar de boerderij. Het is een mooie manier om te laten zien hoe wij dagelijks met veel passie werken voor een heerlijk stukje vlees waar mensen met smaak van genieten.

2021 nog meer lokaal uit de automaat, aardappelen, eieren, honing en heerlijk ijs van de Rosahoeve! Er is nog heel veel mogelijk.

Wees welkom,
bel voor info
Luuk & Irma Reimert

Door Redactie