Een avond naar het theater, een tentoonstelling bekijken of op ontdekking in een museum. Wat doe jij graag? En wat vind jij van het cultuuraanbod in de gemeente Raalte? Deel jouw mening via de korte vragenlijst!

Bijna iedereen heeft wel wat met cultuur; je komt het overal tegen of bent zelf actief. Of het nu kunst, een dorpsfeest of zelf zingen, dansen of schilderen is. In het cultuurbeleid beschrijft de gemeente hoe zij met cultuur omgaat. Wethouder Breun Breunissen: “Ons huidige beleid komt uit 2017. Tijd voor een actualisatie. Daarvoor gaan we in gesprek met de makers, maar we zijn ook benieuwd naar de ervaringen van inwoners. Mis je bijvoorbeeld iets of heb je zelf plannen? We horen het graag.”

Vervolg

De vragenlijst is tot en met 31 augustus in te vullen. In september/oktober is er een bijeenkomst waarop de resultaten worden besproken (datum volgt). De gemeente gebruikt de uitkomsten bij het opstellen van nieuw beleid. Het nieuwe cultuurbeleid wordt naar verwachting eind dit jaar ter besluitvorming voorgelegd aan de gemeenteraad.

Bron: gemeente Raalte 

Door Redactie

Geef een reactie