Sport doet iets met je. Want sport maakt je sterk, het inspireert, verbindt en door sport zit je lekkerder in je vel. Heb jij je passie gevonden? Of heb je hulp nodig als het gaat om sporten, bewegen of gezond leven? Voor jezelf of voor een ander? 

Bij Sportbedrijf Raalte gaan we voor iedereen in beweging. Van 0 tot 100 jaar. Onze buurtsportcoaches brengen sport en bewegen dichterbij alle inwoners in de gemeente Raalte. Ze helpen je om in beweging te komen, je club te versterken en ondersteunen je bij de organisatie van een gezond evenement of initiatief. Kortom: de buurtsportcoach helpt je graag met jouw beweegvraag. 

Heb jij een idee voor fitte en gezonde inwoners?
Vraag dan de subsidie Raalte sportief en gezond aan! Ook beschikbaar voor cofinanciering bij nieuwe voorzieningen zoals een padelbaan of pannakooi. De buurtsportcoach denkt graag met je mee!

Aanspreekpunt in de dorpen
Het complete team bestaat uit 18 buurtsportcoaches die ook actief zijn bij de Raalter basisscholen en ondersteunen op het gebied van sporten en cultuur. Ieder dorp in onze gemeente heeft een vast aanspreekpunt:
• Brigit Trooster: sportconsulent, voert sportadviesgesprekken en contactpersoon Mariënheem en Luttenberg
• Ingrid Bijker-Anemaat: contactpersoon Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis
• Kristel Meijer: contactpersoon Heeten, Nieuw Heeten en Broekland
• Maarten Paalman: sportconsulent en contactpersoon jeugd/jongeren in Raalte
• Tom Bloo en Wilma Mars: actief bij de Raalter buurtcentra en contactpersonen volwassenen/ ouderen in Raalte

“Mede dankzij de tips van de buurtsportcoach kreeg ik de financiering rond voor een nieuw boardingveld voor de jeugd in Broekland”
Jos Elshof – Voorzitter SV Broekland

Meer informatie:
Ga naar www.raaltesportiefengezond.nl
of stuur een e-mail naar
buurtsportcoach@­sportbedrijfraalte.nl

Door Redactie

Geef een reactie