Recreatiebedrijf de Maathoeve is een uniek bedrijf op een prachtige plek in Salland . Een Groepshotel, groepsruimtes en streekwinkel in een landelijke groene omgeving gevestigd in het buitengebied van Heeten. Een inspirerende locatie, die inmiddels ontdekt is door bezoekers en bedrijven uit het hele land en zelfs uit het buitenland.

“Dat komt doordat we alles onder één dak hebben”, stelt eigenaar/beheerder Peter de Graaf, die De Maathoeve leidt met zijn vrouw Agnes. “We bieden een Groepshotel en groepsruimtes van verschillende aard en grootte, overnachtingsmogelijkheden en we verzorgen zelf de catering, met streekproducten en de activiteiten . De nieuwste aanwinst is een barbecue-barn in festival sfeer. Daarnaast hebben we veel groepsactiviteiten en teambuildingsmogelijkheden, van diverse (kook)workshops tot schapen drijven.

Het accent is bij de Maathoeve geleidelijk verschoven naar de zakelijke markt: Met vergaderarrangementen voor dag en meerdaagse trainingen zoals groepsuitjes, trainings-, brainstorm- en teambuildingsessies. “We bieden alle gewenste faciliteiten – van ontbijt, lunch en diner tot teambuildingsactiviteiten – en kunnen u volledig ontzorgen. Organisaties kunnen zich volledig concentreren op de inhoud, terwijl wij alles tot op maat regelen.”

Toch merkt Peter de Graaf dat zijn veelzijdige bedrijf in de eigen regio nog vrij onbekend is. “Terwijl we ook voor zakelijke groepen, families, vriendengroepen een prachtige verblijfsplek zijn. Veel vaste gasten ervaren deze plek als thuiskomen. Het voelt als thuis, maar tegelijk ben je er even helemaal uit.”

Belangrijk: De Maathoeve werkt alleen op basis van reserveringen!

De Maathoeve zoekt medewerkers:
– Gastvrouwen/heren 15-20 uur/week*
– Kok/keukenmedewerker*
– Vlotte studenten 8-12 uur/week
* met horecaervaring

Peter & Agnes de Graaf
Witteveensweg 23, Heeten
Tel. 06 – 33 10 49 50
info@maathoeve.nl
www.maathoeve.nl

Door Redactie

Geef een reactie