“Voor veel mensen is de Milon Cirkel de perfecte oplossing om sporten vol te houden. Het kost weinig tijd, je traint je gehele lichaam en alles wordt voor je gedaan behalve de het sporten… dát moet je nog wel zelf doen”, lacht Marielle, eigenaresse van Motion Milon.

De Milon Cirkel is een fitness circuittraining met toestellen waarop je afwisselend je spierkracht en je uithoudingsvermogen traint. Uniek aan deze apparaten is dat ze, door een persoonlijk armbandje te scannen, zich automatisch instellen naar de sporter en het juiste trainingsprogramma. Je hebt dus nooit gedoe met het instellen van het apparaat.

Gezond gewicht door sporten en juiste voeding
“Fit en vitaal voelen is zo belangrijk! Naast sporten is gezonde voeding daar een essentieel onderdeel van.” Op de cirkel worden de grote spiergroepen getraind en dit is heel effectief bij afvallen. Combineer je dit ook nog met gezonde voeding, dan vliegen de kilo’s eraf. Bij de voedingsprogramma’s berekenen wij de Kcal aan de hand van InBody lichaamsanalyses.

Naast kracht, uithouding en een gezond gewicht, gaat Motion Milon zich meer op mobiliteit richten.

Rug-, nek en andere klachten door veel zitten en een verkeerde houding
Door veel zittend werk, of eenzijdige houding en/of beweging, krijgen mensen vaak klachten, zoals bv nek- en rugklachten. Je spieren en aan de voorkant van je lijf verkorten en daardoor verkleeft het bind-weefsel, met eerdergenoemde klachten tot gevolg.

Betere mobiliteit en minder klachten: Milon Five
Begin volgend jaar starten wij met de mobiliteit apparaten “Five”. Hiermee stimuleren wij natuurlijke bewegingen, door tegenovergestelde bewegingen te maken. Dit verbetert je mobiliteit en doorbloeding en geeft meer bewegingsvrijheid, minder pijn en vermindert de kans op blessures.

 

Door Redactie

Geef een reactie