Met zorg gebakken

Wij zijn de bakkers van de Parabool en bakken elke dag met plezier (krente)bollen, cakes en koekjes. En….onze Bekroond met Goud speculaasbrokken en kruidkoek. Niet te vergeten: onze appeltaart is wereldberoemd in Raalte!

De Parabool is er voor iedereen die wensen en dromen heeft en daarbij wel een beetje hulp nodig heeft. Zij begeleiden niet alleen ons, de bakkers, maar ook mensen die bij de Parabool wonen en op andere plakken in Salland werken. Het maakt niet uit wat je vragen zijn of hoe oud je bent. Iedereen is welkom bij de Parabool! 

Bij onze bakkerijen in Mariënheem en Broekland kun je heerlijke broodjes en gebak kopen. Je kunt  hier ook een lekker kopje koffie drinken, kleine dagelijkse boodschappen doen of een van onze mooie producten uitzoeken.

Het feit dat onze klanten onze producten lekker vinden en de speculaasbrokken en kruidkoek zelfs Bekroond met Goud zijn, is voor ons van grote waarde. Wij bakken met zorg en plezier!

We wensen u heerlijke feestdagen en een bijzonder 2019!

P.s. wij bakken ook graag voor de Kerst voor u natuurlijk! Kom gerust even langs of belt u ons, om te overleggen wat u graag wilt bestellen en wanneer wij voor u kunnen bakken.

De Parabool Bakkerij & Buurtwinkel Mariënheem:
De Veenhorst 2 in Mariënheem
Tel: 0572 – 76 00 70

De Parabool Bakkerij & Buurtwinkel Broekland:
Bouwhuisplein 1 in Broekland
Tel: 0570 – 53 01 48

www.deparabool.nl

Door Redactie

Geef een reactie