Vroeger zei men dat zodra de ‘R’ in de maand zit, ziektes zich verspreiden. Onze weerstand verminderd, wat ervoor zorgt dat bacteriën en virussen voor klachten kunnen zorgen. Wist u dat Zoutkamer Salland hierbij kan helpen?

Wat is een zoutkamer?

De zoutkamer is een ruimte waarin een natuurlijk microklimaat uit de zoutmijnen wordt nagebootst. Het nabootsen van dit klimaat wordt gedaan met behulp van een speciaal ontworpen machine, een halogenerator. De halogenerator zorgt ervoor dat er 100% natuurlijk zout de kamer in wordt verspreid. De muren en de vloer van de kamer zijn ook bedekt met zout. De zoutconcentratie wordt continu gemeten en op het gewenste niveau gehouden.

Voor wie is een zoutkamer?

De zoutkamer is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen met luchtweg- en/of huidaandoeningen. Door verschillende oorzaken is het mogelijk dat luchtwegen geïrriteerd raken. Door deze irritatie komt de luchtweg vol met slijm te zitten. Het inademen van het zout in de zoutkamer zorgt ervoor dat het vastzittende slijm los komt. Hiernaast doodt het zout de bacteriën. De zoutkamer helpt niet alleen bij luchtwegaandoeningen maar ook bij huidaandoeningen. Het zout zal invloed hebben op de bacteriën in talgklieren. De zoutkamer heeft een ontstekingsremmende en reinigende werking op de luchtwegen en de huid.

Kom gerust een keer gratis proberen!

Een proefsessie is gratis zodat er kennis kan worden gemaakt met halotherapie. Naast halotherapie bieden wij ook zoutsteen massages aan, kijk voor meer informatie op de website.

Zoutkamer Salland
Zompstraat 15K – 8102 HX Raalte
Tel. 06 – 1390 0787
info@zoutkamersalland.nl
www.zoutkamersalland.nl

Door Redactie

Geef een reactie