Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die kant-en-klare maaltijden eten. Je kunt deze bij de supermarkt kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om gezonde, verse maaltijden bij je thuis te laten bezorgen. Erwin Beumer, kok en eigenaar van Meat Salland, vertelt meer over deze service. 

“Wij merken dat de vraag naar verse kant-en-klare maaltijden toeneemt. Dit komt onder andere  doordat ouderen tegenwoordig steeds langer thuis wonen. Voor hen is het niet altijd meer mogelijk om zelf te koken, maar ze willen wel graag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd. Dan is dit een ideale en snelle oplossing. Daarnaast zien we nog een aantal trends. We verzorgen maaltijden voor bedrijven in Raalte met werknemers die in ploegendienst werken, voor loonwerkers op de dagen dat ze lang door moeten en ook voor kinderdagverblijven, waar de kleintjes alvast warm eten voor ze worden opgehaald door hun ouders. We koken dus letterlijk voor iedereen van jong tot oud. 

We bieden onze maaltijden aan in drie portiegroottes. Ook het bestellen gaat eenvoudig. Dit kan online via onze webshop of op papier via een menulijst. De maaltijden worden twee keer per week thuis bezorgd.” 

“Onze maaltijden en menulijst wisselen elke week en lopen met de seizoenen mee. Naast een aantal ouderwetse/streek gerechten zoals kruudmoes, snert en balkenbrij bevat het de klassiek opgebouwde maaltijden met aardappelen vlees en groente. We merken dat de oudere klanten dat prettig vinden, zij zijn dat van huis uit gewend en het geeft hen een stukje herkenning. Daarnaast staan er op de menulijst ook pasta’s, maaltijdsalades en ‘wereldgerechten’. We werken, waar mogelijk, met lokale leveranciers. Zo creëren we met de beste ingre-diënten, de lekkerste maaltijden.”   

3 proefmaaltijden voor € 10,50

Meat Salland
Boeierstraat 10b, Raalte
0572 – 724141
www.meatsalland.nl

Door Redactie

Geef een reactie