“We hopen steeds meer mensen bekend te maken met ons bedrijf UPVolt, dat er is om de wereld een beetje beter te maken met eerlijk advies en duurzame producten.” Judith Middelkamp, bij dit Barnevelds/Raaltese bedrijf actief binnen de verkoop en de communicatie, vertelt met enthousiasme over UPVolt, dat sinds 2020 bestaat en duurzaamheid in de breedste zin van het woord als ‘leidraad’ heeft.

De vrouw uit Mariënheem opent: “Wij zijn een dochteronderneming van PWR.ME een stichting die zogezegd voor iedereen welzijn wil creëren en duurzame productie wil uitdraaien. Van warmtepompen tot aan zonnepanelen, mét daarbij eerlijk advies dat goed is voor de lange termijn én de wereld.”

Vele bedrijven binnen het wereldje werken toch iets anders, zo meent Middelkamp. “Velen werken toch met snel geld verdienen als motief, wij zijn echt wel anders en werken ook met andere, betere, meer duurzame producten.” Ze komt daarbij al gauw met voorbeelden. “Wij hebben bijvoorbeeld zonnepanelen die werken op basis van daglicht- en röntgencellen. Deze panelen geven wel dertig procent meer rendement dan een standaard zonnepaneel.”

De vraag moet toch ook gesteld worden waarom het bedrijf in Barneveld gevestigd is met zoveel Sallandse medewerkers. “Barneveld is lekker gelegen op een centraal punt in Nederland en we hebben hier de beschikking over een grote loods. Binnen anderhalf uur zijn we bij de belangrijkste punten van het land waar we onze klanten bedienen.”

Middelkamp zelf is er nu driekwart jaar actief. “Dat bevalt me best wel goed eigenlijk! Het is een mooie organisatie waar we heel transparant werken.” UPVolt B.V. (zoals het officieel door het leven gaat) is als gezegd een bedrijf gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Het bedrijf zegt bij monde van Middelkamp ook te groeien en is continu op zoek naar nieuwe collega’s. “Zeker in de buitendienst”, zo doet de vrouw uit Mariënheem een oproep. De gesprekspartner wil ook benadrukken dat duurzaamheid bij UPVolt niet zomaar een term is. “We leveren echt circulaire producten die lang meegaan en omgezet kunnen worden in nieuwe producten of volledig recyclebaar zijn.” Hoeveel werknemers zijn er eigenlijk in totaal bij Upvolt? “We hebben vijftien man in de binnen-en buitendienst. En ik wil ook graag benadrukken dat we de installatie met ons eigen personeel doen én dat we een erkend leerbedrijf zijn waar ook interne opleidingen mogelijk zijn. Dit stuk in het magazine zorgt hopelijk ook voor meer bekendheid. Alles om de wereld een stukje beter te maken met eerlijk advies. Op weg naar een duurzamere wereld dus!”

UPVolt
Gildeweg 31, Barneveld
Tel. 0342 – 489 780
sales@upvolt.nl
www.upvolt.nl

Door Redactie