Op 25 mei 2024 zal de derde editie van ‘As ’n lopend vuurtje’ plaatsvinden in Heino. ‘As ’n lopend vuurtje’ is hét festival, waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische kampvuur-concerten in sfeervolle achtertuinen. Na twee succesvolle (en uitverkochte) edities van het festival, kan een vervolg niet uitblijven.

Festivalbezoekers lopen in kleine groepen een uitgestippelde route, en nemen plaats rondom een vuurtje in een achtertuin. Een intieme setting, waarbij de muziek centraal staat. In vijf verschillende achtertuinen, zullen er akoestische concerten te zien in de genres americana, folk, country en bluegrass. Zal er iets veranderen ten opzichte van de eerste twee edities? Ja zeker, er zijn andere tuinen en andere muzikanten, wat maakt dat men opnieuw op muzikaal avontuur gaat door Heino.

De line-up van deelnemende tuinen en artiesten wordt in de eerste week van mei bekend gemaakt. ‘As ’n lopend vuurtje’ is een avontuur voor de liefhebber van muziek, gezelligheid en een vuurtje. Tickets zijn online te koop vanaf maandag 29 april 19.00 uur.

Meer info over het festival en ticketverkoop is te vinden op facebook of op instagram @asnlopendvuurtje.

 

 

Door Redactie