Bedrijf in zonnepanelen houdt 22 juni open huis in nieuw onderkomen in Heino

Soms, als Dennis Dijkman weer een uitnodiging in de bus krijgt om bij één van zijn leveranciers of fabrikanten aan te haken voor een evenement of diner, bekruipt hem even dat gevoel. “Waarom mogen wij daar bij zijn”, vraagt hij zich dan in alle eerlijkheid af. “Wij zijn maar een kleine partij.”

Het is mooi hoe je soms kunt blijven hangen in een bepaalde gedachte. Inmiddels is Dijkman Energy Systems met 28 medewerkers op de loonlijst namelijk ‘gewoon’ een serieuze speler in de markt van zonnepanelen geworden.

Dus: bescheidenheid siert de mens, maar soms mag je het best even laten varen.

Toch snappen we hem ook wel weer, want het is slechts negen jaar geleden dat Dijkman zijn bedrijf begon vanuit een slaapkamer in zijn woning. Sinds kort heeft hij zijn drie ondernemingen (eindelijk) bijeen kunnen brengen in één mooi en groot bedrijfspand in de hoek van bedrijventerrein Blankenfoort in Heino. De nieuwe huisvesting is vanaf de N35 heel goed te zien en biedt dus extra reclamemogelijkheden. “We hebben zo veel meer ruimte, zowel buiten als binnen. Het magazijn en de kantoren komen beter tot hun recht en we kunnen een mooie showroom creëren”, vertellen Dijkman en zijn rechterhand Marijke Dijk enthousiast.

Persoonlijk contact
Het enthousiasme volgt op een flinke periode buffelen waarin naast de dagelijkse werkzaamheden het nieuwe onderkomen vorm moest krijgen. Alle reden dus om flink uit te pakken met o.a. een dag voor genodigden en een familiedag voor het personeel en hun bloed- en aanverwanten. Natuurlijk mag ook een open huis niet ontbreken. Dit wordt gehouden op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 16.00 uur.

“Voor iedereen die een kijkje wil nemen in het nieuwe onderkomen en/of behoefte heeft aan meer informatie over de toepassing en montage van zonnepanelen. Tijdens deze dag zijn meerdere medewerkers aanwezig om uitleg te geven, natuurlijk is een hapje en drankje verkrijgbaar en we zorgen voor vermaak voor de kinderen.”

Het duo verwacht dat de nieuwe situatie een verdere impuls geeft aan de reeds uitgebreide orderportefeuille. “Door deze locatie gaat men anders naar ons kijken, worden we meer serieus genomen. Met de naamsbekendheid zit het best goed, maar niet iedereen weet wat we allemaal in huis hebben. Dat we het hele traject van advies tot subsidietraject en montage van zonnepanelen voor onze rekening kunnen nemen. Dat we in het gehele land actief zijn om grote projecten in goede banen te leiden. En dat we met onze tak Zon Montage  voor nieuwbouwprojecten met meer dan honderd panelen veel samenwerken met diverse installatie-bedrijven, bij voorkeur uit de regio.”

Ondanks de nieuwe status is Dijkman Energy Systems wel heel goed in staat om de gemoedelijk-heid te bewaren en het persoonlijk contact te garanderen. Dat zit als het ware in de vezels van het Heinose bedrijf. “We komen echt nog op bezoek bij de klant om de situatie ter plekke te bekijken en de mogelijkheden voor zonne-energie te bespreken. Daar krijgen we veel goede reacties op.”

Dijkman Energy Systems | L.J. Costerstraat 37 | 8141 GN Heino
0572 367 918 | info@dijkmanenergysystems.nl | www.dijkmanenergysystems.nl

Door Redactie

Geef een reactie