Op woensdagmiddag 28 februari vinden in het HOFtheater DJ workshops plaats voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ieder voorjaar organiseert het HOFtheater in het kader van Kennismaken met Cultuur allerlei culturele workshops en lessenseries voor kinderen. De DJ workshops zijn hier onderdeel van.

Workshop DJ

Tijdens deze te gekke DJ workshop leren kinderen de basic skills van het dj’en. Ze gaan scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe tel ik de maat? Hoe mix ik twee nummers in elkaar? Extra leuk is dat de workshop op het podium van het HOFtheater plaatsvindt. De workshop wordt gegeven door DJ Producer.

Kennismaken met Cultuur

Onder de noemer ‘Kennismaken met cultuur’ organiseert het HOFtheater ieder voorjaar een aantal workshops en lessenseries voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Door middel van subsidie van de gemeente Raalte kunnen kinderen voor een klein bedrag deelnemen aan een workshop of lessenserie van hun eigen keuze.

Informatie & aanmelden

De DJ workshops vinden plaats op woensdag 28 februari in het HOFtheater in Raalte op 3 verschillende tijden: 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. De workshop is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en duurt een uur. Deelname aan de workshop kost € 8,50.

Aanmelden kan via www.HOFtheater.nl. Klik hier op programma en bij het genre op ‘workshops’. Alle workshops en lessenseries van Kennismaken met Cultuur worden vervolgens zichtbaar, waaronder de DJ workshops.

Door Redactie