Het is zomervakantie, tijd voor spannende avonturen! Bij de Bibliotheek Salland kunnen kinderen meedoen aan Vakantielezen.

Ken je Fenna Ramos van Zappelin? Zij was laatst in de bieb en vond het dagboek van Meral en Jop. Die waren op reis gegaan en kwamen in een onbekend werelddeel terecht. Ga je met hen mee op avontuur? Kijk dan gauw op www.bibliotheeksalland.nl/vakantielezen.

De ontdekkingstocht van Meral en Joop brengt je in zes landen. Heb je alle verhalen in hun dagboek gelezen? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op leuke prijzen. In jouw bibliotheek kun je meedoen aan de speurtocht, de raadsels oplossen en krijg je het Vakantielezen miniboekje cadeau.

Vakantielezen is hét zomerprogramma waarmee de Bibliotheek zorgt dat kinderen in de zomer lekker blijven lezen, juist wanneer ze vrij zijn van school. Kinderboekenschrijvers Annemarie Bon en Selma Noort schreven dit jaar een spannend reisavontuur voor kinderen uit groep 3 en 4. In juni is Vakantielezen al begonnen op de scholen.

Door Redactie

Geef een reactie