Op 1 februari is de actie Heino Isoleert door Duurzaam Heino gestart. Het bleek al snel dat er veel vraag is naar informatie over warmtepompen. Zoveel, dat Duurzaam Heino besloten heeft om nog in maart een informatieavond te organiseren.

Wil je weten hoe warmtepompen werken, of je woning geschikt is, hoe het zit met het stroomverbruik, welke subsidies er zijn? Zorg dan dat je op donderdag 9 maart om 19.30 uur in het Dorpshuus bent voor de informatie avond. Koffie en thee staat klaar, het wordt vast weer een zinvolle en gezellige avond.

Agenda: 

Woensdag 8 maart van 19.00 tot 20.30 uur – Energiespreekuur Duurzaam Heino in het Dorsphuus, vrije inloop, met koffie. Voor al uw vragen over energie in- en om de woning.

Donderdag 9 maart om 19.30 uur: Info avond warmtepompen Duurzaam Heino in het Dorpshuus. Wat zijn warmtepompen, is uw woning geschikt, wat komt er allemaal bij kijken?

Woensdag 12 april van 19.00 tot 20.30 uur – Energiespreekuur Duurzaam Heino in het Dorsphuus, vrije inloop, met koffie. Voor al uw vragen over energie in- en om de woning.

Door Redactie

Geef een reactie