Het gezegde dat ‘een ongeluk in een klein hoekje zit’ gaat helaas nog maar al te vaak op. Het kan zomaar gebeuren dat je een deuk oploopt op een drukke parkeerplaats of dat je een paaltje over het hoofd ziet. Echt balen. Gelukkig zijn er dan de specialisten van DVS Salland die klein schadeherstel en spuitwerk in korte tijd kunnen uitvoeren. “Zo rij je binnen de kortste tijd weer in je vaak onmisbare auto”, vertelt eigenaar Swen de Vries.

Het is altijd vervelend wanneer je in het verkeer schade oploopt. Zolang er geen slachtoffers vallen en alleen blikschade is, valt reparatie gelukkig vaak via de verzekering te regelen. “Meestal is die reparatie binnen een dag of drie klaar. Tijdens die periode hebben we voor de opdrachtgever ook vervangend vervoer ter beschikking”, laat Swen weten.

Specialisten

Wanneer er een schadegeval binnenkomt wordt door de specialisten eerst gekeken wat de werkzaamheden zijn die verricht moeten worden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er alleen een spotreparatie nodig is. Swen: “Denk daarbij aan een kras van een autosleutel of een tak.” Wat betekent spotrepair? Bij dit plaatselijke herstel wordt de schade zo klein mogelijk hersteld in plaats van het hele object. Dat scheelt aanzienlijk in arbeid en materiaal en dus in tijd en kosten.

Spuitwerk voor auto’s en keukens

Heb je geen schade maar wil je een auto of bedrijfsbus tot 3.4 meter hoogte compleet over laten spuiten dan kan dat ook. “We kunnen elke denkbare kleur aanbrengen in onze professionele spuitcabine” aldus Swen. Spuitwerk kan ook voor keukens. Wil je een nieuwe uitstraling creëren in de keuken of schade herstellen dan is overspuiten een mooie kostenbesparende optie. Zeker in verhouding tot de aanschaf van een geheel nieuwe keuken. Kijk voor meer informatie op www.dvs-salland.nl

DVS Salland
Telgenweg 28, Heeten
Tel. 06 – 4996 5633
info@dvs-salland.nl
www.dvs-salland.nl

Door Redactie

Geef een reactie