Begin 2020 is Blij by Linda – voedingsadvies en coaching – opgericht. Blij by Linda werkt volgens het PowerSlim programma. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van gecertificeerd voedingscoach Linda. Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Daarnaast streeft PowerSlim naar een zo veel mogelijk gluten- en sojavrij assortiment. Zodat ook mensen die allergisch zijn of die om een andere reden geen gluten of soja willen of kunnen eten het PowerSlim programma zonder problemen kunnen volgen.

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is (ook op de lange termijn). 

“Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik mensen met het aanleren van een gezond leef- en eetpatroon. Samen gaan we op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden,” zegt Linda.

Wat kan je van Blij by Linda verwachten?
Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.

“Iedere week heb je een consult waarin ik samen met jou de drie fases van het PowerSlim programma doorloop. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorgen we ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die eetmomenten vervangen we de gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je daarnaast ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Zo werk je naar een bewust voedings­patroon toe waarbij genieten mag”.

Er zijn al mooie successen behaald: PowerSlimmers die een nieuw eetpatroon hebben aangeleerd, hun streefgewicht haalden en inmiddels vitaler en zelfverzekerder door het leven gaan. 

Wil je meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek:
www.blijbylinda.nl

Blij by Linda
Dorpsplein 5
8111 AN Heeten
06 – 23 99 68 87
info@blijbylinda.nl
www.blijbylinda.nl

Door Redactie