Extra meters bedrijfsoppervlakte geven IMOW de kans om meer meters te maken

Ben je eind vorig jaar over de Horstweg het mooie dorp Broekland binnengereden, dan moet je ‘m haast wel hebben gezien. Die enorme bouwkraam op het terrein van IMOW. Voor langere tijd stond dit gevaarte model voor de groei van het bedrijf dat is gespecialiseerd in interieurbouw en montage. Met de grotere bedrijfsoppervlakte is IMOW klaar voor de toekomst. “We hadden dringend behoefte aan extra vierkante meters om meer meters te kunnen maken”, brengt eigenaar Roy Wiggers het beeldend onder woorden.

Het is snel gegaan. “Ik kan het soms amper bevatten. Het is nog maar vier jaar geleden dat ik me inschreef bij de Kamer van Koophandel…”, laat hij even een stilte vallen om het ook voor zichzelf even te laten bezinken. Begonnen als eenpitter heeft hij inmiddels een team van zes vakmensen om zich heen verzameld. “Ik ben ontzettend blij met de groei die we hebben gerealiseerd, maar met de groei kwamen ook de logistieke uitdagingen. We hadden gewoon te weinig ruimte tot onze beschikking. Als je in de situatie komt dat de ene medewerker op de andere moet wachten, weet je dat je de knoop moet doorhakken.”

Alles in eigen beheer

We kunnen IMOW het best omschrijven als veelzijdig en allround interieurbouwbedrijf. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en zoek je een partij die jouw wensen kan vertalen in een uniek ontwerp, dan moet je dus in Broekland zijn. Maar misschien ben je wel erg gehecht aan je huidige keuken. Overweeg dan eens om het door IMOW te laten renoveren en upgraden. Je staat versteld van het resultaat!

Het zijn slechts enkele voorbeelden uit het aanbod van IMOW. Het bedrijf kan alle wensen aan als het gaat om interieurbouw. Voor zowel particulieren (b.v. inbouwkasten, badkamermeubels, tafels en aftimmerwerk) als het bedrijfsleven (b.v. kantine/bar, kantoorinrichting, wandbekleding).

Los van de kwaliteit zit de kracht van IMOW (voluit: Interieur Montage Wandbekleding) vooral in het gegeven dat het bedrijf alles in eigen beheer kan oppakken. Zowel het ontwerp als de bouw en de montage op locatie. “Onze klanten hebben dus één aanspreekpunt. Van A tot Z. We merken altijd dat dit erg wordt gewaardeerd. Geen enkele interieurwens is ons te gek, dus kom maar op met die mooie projecten”, zegt Wiggers met een lach.

Benieuwd naar de recente uitbreiding van ons pand, plannen om met jouw interieur aan de slag te gaan of zoek je een leuke baan in de interieurbouw? Kom een keer een bakkie doen in onze nieuwe kantine!

IMOW Interieur & Montage
Horstweg 10a, Broekland
Tel. 06 53 18 63 57
info@imow-interieur.nl
www.imow-interieur.nl

Door Redactie

Geef een reactie