Yoga is hot. Ook in Salland, merkt Ellen van Lint van Yoga Raalte op. Want Yoga is de ideale manier om fysiek en geestelijk te ontspannen en wordt daarom vaak aangeraden door medici.

“Door regelmatig aan yoga te doen verminder je niet alleen stress, maar verdwijnen ook rugklachten en verbetert je flexibiliteit, je houding en de ademhaling””, aldus eigenaresse Ellen. “Bovendien kun je bij Yoga Raalte op je eigen niveau aan yoga doen. Het is niet moeilijk en het vraagt geen lichaam van elastiek. Yoga is vooral ontspanning, je prettig voelen en een balans vinden tussen inspanning en ontspanning zodat je meer energie ervaart”.

Door de grote ruimte en de prachtige locatie midden in het Centrum van Raalte, heeft Yoga Raalte veel mogelijkheden om aan alle yogawensen tegemoet te komen. Zo worden er regelmatig workshops gegeven door hen zelf of door gastdocenten.

Yoga Raalte kent maar liefst 7 verschillende yogavormen, zoals mindful yoga, yin yoga, flow yoga, hatha yoga, stoelyoga, yogalates en pilates. De lessen worden gegeven in een warme, rustige sfeer waardoor ontspanning makkelijker optreedt. Heel anders dan in een sportschool waar grote groepen, anonimiteit, zweetlucht en harde bijgeluiden overheersen.

Met een gratis proefles kunnen geïnteresseerden vrijblijvend kennismaken met Yoga Raalte. Dat kan ook met de 6 weekse yoga kennismakingstraining waarin deelnemers de verschillende yogavormen ervaren en zij tegelijkertijd meer leren over de yogafilosofie. Voor meer informatie of voor een proefles kunnen geïnteresseerden zich opgeven via yogaraalte@outlook.com of via www.yogaraalte.com of bellen naar Ellen 06-81992214.

Yoga Raalte
De Waag 11, Raalte
t. 06 – 81992214
e. yogaraalte@outlook.com
w. www.yogaraalte.com

Door Redactie

Geef een reactie