Na een zomer vol bouw-werkzaamheden is Loods64 op 1 februari eindelijk geopend.
Veel belangstellenden hebben deze feestelijke middag bijgewoond.

Wethouder Judith Compagner van de Gemeente Olst-Wijhe kreeg symbolisch een zaag in handen waarmee een houten plank doormidden gezaagd moest worden. “Gelukkig” gebeurde dit onder het toeziend oog van Sander, begeleider van de trainingslocatie, Killian en Ruben medewerkers van Loods64.

ABC de Cirkel biedt dagbesteding, arbeidstraining en ambulante begeleiding aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Autisme en Psychosociale Problematiek. Loods64 is één van de vier trainingslocatie van ABCdeCirkel waar mensen met een indicatie vanuit de WMO voor dagbesteding terecht kunnen. Ook wordt er arbeidstraining geboden voor mensen die doorverwezen worden vanuit het loket Werk & Inkomen via de gemeente, vanuit een UWV- traject of door een werkgever. In de loods werkt men aan producten van hout. Te denken valt aan grote en kleine meubels zoals picknickbanken en lampenstandaards, klussen op locatie, of op maat gemaakte meubels.

Dankzij de uitbreiding van Loods64 kan er plek geboden aan meer mensen en kan ook de ambulante tak van ABCdeCirkel in het pand terecht voor afspraken.

Bent u nieuwsgierig geworden, neem gerust contact met ons op en kom eens kijken op deze prachtige plek!

Voor meer informatie: www.abcdecirkel.nl of bel met het algemene nummer: 0570-769125.

Door Redactie

Geef een reactie