Dé carnavalswinkel van de hele regio! 

Carnaval komt er weer aan en wat is er dan leuker om samen met vrienden of vriendinnen te winkelen, te passen en natuurlijk veel te lachen! Sinds de overname van de Kaborij uit Lemelerveld kun je bij Feestwinkel De Goede Keus in Heino het hele jaar terecht voor een complete carnavalsoutfit! Ze hebben nu ook feestkleding, hoedjes, pruiken en accessoires.. 

In september 2016 is De Goede Keus in Heino begonnen met de verkoop van feestartikelen. Al snel bleek het pand te klein waardoor de winkel na 1 jaar verhuisd is naar de Canadastraat nr. 8. Dit fraaie pand in het centrum bood meer mogelijkheden om te groeien. Dat bleek al snel nodig, waardoor de bovenverdieping aan de winkel werd toegevoegd als gezellige winkelruimte met feestkleding en accessoires. Sharon: ‘’De Kaborij benaderde ons, of wij hun assortiment wilden overnemen. Dat was dé kans om onze feestwinkel regionaal op de kaart te zetten”. 

Het bestaande feestassortiment is dus uitgebreid met een ruim aanbod in kleding, pruiken, schmink en accessoires. Deze artikelen zijn het hele jaar te koop; niet alleen tijdens de carnavalsperiode, zoals je vaak ziet bij andere winkels. Sharon: ‘’Themafeestjes zijn er het hele jaar door. Tirolerfeesten zijn erg populair, maar ook de jaren 70/80 en de foute party’s. Omdat wij ons assortiment het gehele jaar aanbieden kunnen mensen altijd en voor ieder feest bij ons terecht’’. 

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in de winkel. Er zijn pashokjes gekomen, is er vrolijke muziek te horen en extra verlichting aangebracht. ‘’Alles staat nu op zijn plek en leveringen en bestellingen voor carnaval stromen binnen. We zijn er klaar voor!’’

Groepen
Carnavalsgroepen uit de regio weten De Goede Keus al snel te vinden. Voor service, persoonlijke aandacht en meedenken ben je hier aan het juiste adres. Erik: ‘’Wij willen ons onderscheiden van andere feestwinkels door iets extra’s te bieden. Denk hierbij aan privé-winkelavonden! Voor groepen vanaf 6 personen gaan wij graag een extra avond open, om zo de aandacht en service te bieden die wij aan onze klanten willen geven. Overdag of op een drukke zaterdag lukt dat niet altijd, maar met deze extra mogelijkheid zeker wel’’.

Meer dan alleen carnaval
Naast kleding en accessoires biedt feestwinkel De Goede Keus alles wat te maken heeft met feesten! Van vlaggetjes en ballonnen tot het verhuren van opblaasfiguren, ballonnenbogen, souvenirs en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het! Erik: ‘’Dat is onze kracht, je kunt hier voor een totaalplaatje terecht. Het is leuk om te zien hoe verbaasd nieuwe klanten zijn over ons ruime aanbod. Sharon denkt creatief met klanten mee over de aankleding van een feestje’’.

Erik onderhoudt de webshop en verzorgt de inkoop en administratie, waardoor Sharon zich volledig kan richten op de winkel en ballondecoraties. In deze drukke carnavalstijd zijn ze trots op medewerking van de hele familie. Waar in andere steden feestwinkels verdwijnen, groeien zij door tot de leukste, gezelligste en grootste feestwinkel van de hele regio.

Een ruime winkel met veel aanbod en waar service, enthousiasme en persoonlijke aandacht voorop staan! 

Overtuig jezelf en kom naar Feestwinkel De Goede Keus in Heino. Kijk voor extra carnavals openingstijden op de website of Facebookpagina.

Feestwinkel De Goede Keus
Canadastraat 8
8141 AC Heino
085-303 74 94
www.feestwinkeldegoedekeus.nl

  • Slechts 10 minuten rijden vanaf Zwolle en Raalte
  • Gratis parkeren
  • Extra openingstijden
  • Ruim aanbod

Door Redactie

Geef een reactie