Wie heeft de meest unieke en marktrijpe innovatie van Regio Zwolle? Kennispoort Regio Zwolle gaat ieder jaar op zoek naar de ondernemer met de meeste innovatiekracht. Op dit moment strijden BubbleFlush uit Creil, CodeGlass uit Zwolle en Formal Molding uit Zwolle om de Innovatieprijs van Regio Zwolle. De winnaar wordt op vrijdag 28 juni 2024 bekendgemaakt op PROTO Innovationday bij Perron038 in Zwolle.  

Uit alle aanmeldingen zijn drie innovaties gekozen die kans maken op de Innovatieprijs 2024. Een toiletreinigingssysteem zonder milieubelastende reinigingsmiddelen van BubbleFlush, een softwareoplossing van CodeGlass en een automatische spuitgietmachine van Formal Molding. De vakkundige jury beoordeelt wie van deze ondernemers zichzelf winnaar van de Innovatieprijs van Regio Zwolle 2024 mag noemen. De winnaar ontvangt een duurzame award, lokale publiciteit en een persoonlijk innovatietraject bij Kennispoort. Iedereen die bij de uitreiking aanwezig wil zijn kan zich aanmelden via kennispoortregiozwolle.nl.

Over de Innovatieprijs van Regio Zwolle  

Ondernemers strijden om de Innovatieprijs van Regio Zwolle. De prijsuitreiking staat geheel in het teken van innovatie en vindt plaats op PROTO Innovationday bij Perron038 in Zwolle. Tijdens dit evenement word je geïnspireerd door een innovatieve spreker, laten de finalisten hun innovatiekracht zien en is er ruimte om te netwerken. De Innovatieprijs van Regio Zwolle is een initiatief van Kennispoort.

Fotobijschrift: winnaars Innovatieprijs van Regio Zwolle 2023 Bondus

Fotograaf (C): Iris Viola

Door Redactie